ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο: "Ίσως είμαι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A"

AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Dec. 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan coach Gennaro Gattuso gives instructions during the Italian Cup soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Thursday, Dec. 14, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Τζενάρο Γκατούζο ανέφερε μετά τη νίκη-πρόκριση της Μίλαν επί της Ίντερ πως μπορεί να είναι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A, όμως θέλει πάντα να νικάει.

Η Μίλαν πανηγύρισε μια πολύ μεγάλη νίκη-πρόκριση απέναντι στην συμπολίτισσα Ίντερ για τα προημιτελικά του Coppa Italia και προκρίθηκε στην 4άδα του θεσμού. Ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε μετά τον αγώνα πως μπορεί να είναι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A, όμως θέλει πάντα να νικάει.

"Ίσως είμαι ο χειρότερος προπονητής στη Serie A, όμως πάντα θέλω να νικάω", τόνισε ο Γκατούζο, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να αποδείξουν ότι η νίκη επί των "νερατζούρι" δεν ήταν απλά μια παρένθεση.

Η Μίλαν νίκησε 1-0 χάρη σε γκολ του 19χρονου Κουτρόνε στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης και παραμένει στο κόλπο της διεκδίκησης του τροπαίου, την ώρα βέβαια που στο πρωτάθλημα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ