ΜΙΛΑΝ

Γκατούζο... 2020 στη Μίλαν

AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates a 2-1 win at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan coach Gennaro Gattuso celebrates a 2-1 win at the end of a Serie A soccer match between AC Milan and Lazio, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Σύμφωνα με το "Tuttomercatoweb", οι διοικούντες τη Μίλαν είναι έτοιμοι να "δέσουν" τον Τζενάρο Γκατούζο μέχρι το 2020, αφού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι απ' την πορεία της ομάδας.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Τζενάρο Γκατούζο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μίλαν, διαδεχόμενος τον Βιντσέντζο Μοντέλα, ο οποίος "πλήρωσε το μάρμαρο" για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ χρειάστηκε ένα διάστημα προσαρμογής, κατά το οποίο δεν έλειψαν και οι γκέλες, όμως πλέον έχει βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Οι "ροσονέρι" μετρούν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν δώσει μέσα στο 2018, με αποτέλεσμα να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους σε ό,τι αφορά στην κατάκτησης μίας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του " Tuttomercatoweb", οι διοικούντες τη Μίλαν είναι έτοιμοι να προσφέρουν νέο διετές συμβόλαιο στον 40χρονο τεχνικό, το οποίο θα τον κρατήσει στο Μιλάνο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, αφού είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι απ' την πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ