ΜΙΛΑΝ

Γκαλιάνι: "Κατά 99,9% ο Μπαλοτέλι θα μείνει στη Μίλαν"

Db Verona 24/08/2013 - campionato di calcio serie A / Verona-Milan / foto Daniele Buffa/Image Sport
nella foto: Adriano Galliani
Db Verona 24/08/2013 - campionato di calcio serie A / Verona-Milan / foto Daniele Buffa/Image Sport nella foto: Adriano Galliani WWW.IMAGEPHOTOAGENCY.IT

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι τόνισε με δηλώσεις του πως ο Μάριο Μπαλοτέλι θα παραμείνει στη Μίλαν κατά 99,9%, αν και όπως είπε, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Αν και το όνομά του ακούγεται αισίως για την Άρσεναλ, με τον Τζόελ Κάμπελ να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο, ο Αντριάνο Γκαλιάνι ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Μίλαν.

"Ο Μπαλοτέλι ποτέ δεν ζήτησε να πουληθεί", είπε ο Γκαλιάνι και συνέχισε: "Κατά 99,9% θα μείνει στη Μίλαν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ότι θα συμβεί".

Βέβαια, αφήνει ένα... παραθυράκι στους "κανονιέρηδες", μιας και με τον Κακά είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις τον περασμένο Μάιο, λέγοντας ότι "σίγουρα θα τον κρατήσουμε. Είμαι 99,9% σίγουρος ότι θα μείνει σε μας".

Βέβαια και ο Αρσέν Βενγκέρ έχει πει ότι με τις επιλογές που έχει στην διάθεσή του για τη μεσοεπιθετική γραμμή είναι ικανοποιημένος και ίσως αυτό το καλοκαίρι να μην γίνει ένα τέτοιο deal. Βέβαια, υπάρχει χρόνος ακόμη...

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ