ΜΙΛΑΝ

Γίνεται "ροσονέρο" ο Μπάκα!

Γίνεται "ροσονέρο" ο Μπάκα!

Η Μίλαν ήρθε σε συμφωνία με τη Σεβίλλη αλλά και τον Κάρλος Μπάκα και είναι πλέον θέμα χρόνου να ανακοινώσει τη σπουδαία μεταγραφή με τον Κολομβιανό στράικερ.

Δέχτηκε αρκετά ηχηρά "χαστούκια" στην προσπάθειά της να κλείσει έναν σπουδαίο επιθετικό ενόψει της νέας σεζόν (βλ. Ιμπραχίμοβιτς & Τζάκσον Μαρτίνες) όμως όλα δείχνουν πως η Μίλαν είναι μία ανάσα από το να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή .

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι διοικούντες τον μιλανέζικο σύλλογο τα βρήκαν σε όλα με τους εκπροσώπους του Κάρλος Μπάκα αλλά και με τους ομολόγους τους της Σεβιλλης και το μόνο που απομένει για να κλείσει το deal είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Γίνεται "ροσονέρο" ο Μπάκα!

Η Μίλαν συμφώνησε με τη Σεβίλλη να πληρώσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη που είναι στα 30.000.000 ευρώ ενώ φέρεται να έχει επέλθει και συμφωνία με τον 28χρονο Κολομβιανό επιθετικό για πεντατές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα του αποφέρουν ετησίως ένα ποσό από 2,5 μέχρι 3 εκατομμύρια ευρώ.

"Επιβεβαιώνω πως η Μίλαν και ο ποδοσφαιριστής ήρθαν σε συμφωνία. Ο Κάρλος επέλεξε το καλύτερο για το μέλλον του, είναι φυσιολογικό να είναι χαρούμενος. Για πόσα χρόνια είναι η συμφωνία; Αυτό είναι καλύτερα να ρωτήσετε τη Μίλαν...", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπάκα, Σέρτζιο Μπερίλα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ