ΜΙΛΑΝ

Φήμη: Ο Ντοναρούμα θα απολύσει τον Ραϊόλα

Italy goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates with teammate Stephan El Shaarawy their side's 3-0 win over Uruguay, at the end of a friendly soccer match at the Nice Allianz Riviera stadium, France, Wednesday, June 7, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Italy goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates with teammate Stephan El Shaarawy their side's 3-0 win over Uruguay, at the end of a friendly soccer match at the Nice Allianz Riviera stadium, France, Wednesday, June 7, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα είναι πολύ πιθανό να απολύσει άμεσα τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα και εν συνεχεία να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν

Εξακολουθούν τα νέα να γίνονται όλο και καλύτερα για τους φίλους της Μίλαν, όσον αφορά στην υπόθεση του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, καθώς πλέον οι πληροφορίες απ'την Ιταλία αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό άμεσα ο ποδοσφαιριστής να απολύσει τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα.

Ο 18άχρονος αρνήθηκε νέο συμβόλαιο με 5.000.000 απολαβές τον χρόνο, με τον γνωστό μάνατζερ αργότερα να δηλώνει πως οι άνθρωποι της Μίλαν απείλησαν τον νεαρό και την οικογένειά του.

Ο προπονητής των "ροσονέρι", Βιντσέντσο Μοντέλα, επισκέφτηκε την οικογένεια και είχαν μία πολύ καλή συζήτηση, με τους γονείς του Ντοναρούμα να επιθυμούν την παραμονή του στον σύλλογο.

Ο Ραϊόλα θέλει να τον πάει στη Ρεάλ ή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα έστειλε τον αδελφό του, Έντσο, στην Πολωνία που διεξάγεται το Euro U21, έτσι ώστε να μιλήσει με τον διεθνή πορτιέρε και ουσιαστικά να του πει πως δεν έχει κανένα νέο απ'τη Μίλαν(!), σπρώχνοντάς των προς την έξοδο (και την Ρεάλ).

Υπάρχει μεγάλη διαφορά απόψεων της οικογένειας του Ντοναρούμα και του Ραϊόλα, έτσι θεωρείται πολύ πιθανό να απολυθεί και αναζητηθεί νέος μάνατζερ, με αυτόν τον τρόπο να είναι ο ιδανικός για την παραμονή του. Κάπως έτσι θα αλλάξει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί, ρίχνοντας βασικά όλο το φταίξιμο στον Ραϊόλα.

Σε μια ανάλογη περίπτωση στο παρελθόν, ο γνωστός μάνατζερ είχε προσπαθήσει την πώληση του Μάρεκ Χάμσικ απ'τη Νάπολι, αλλά ο Σλοβάκος αρνήθηκε και τον απέλυσε.

AP Photo/Claude Paris

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ