ΜΙΛΑΝ

"Έρωτας" Μπερλουσκόνι για Ντοναρούμα

"Έρωτας" Μπερλουσκόνι για Ντοναρούμα

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τόνισε πως ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα δεν πωλείται ούτε με 80.000.000 ευρώ ενώ έκανε παράπονα για τους οπαδούς που "δεν έχουν ούτε υπομονή ούτε μνήμη".

Τα σενάρια θέλουν την μισή (και βάλε) ποδοσφαιρική Ευρώπη να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, όμως δύσκολα ο 17χρονος πορτιέρε θα εγκαταλείψει το "San Siro" και την Μίλαν, τουλάχιστον αν πρώτα δεν... ματώσει οικονομικά κάποιος σύλλογος. Αυτό το ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό "TeleLombardia" ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον ισχυρό άνδρα των "ροσονέρι" να τονίζει: "Για εμάς ο Ντοναρούμα δεν είναι προς πώληση, δεν τον δίνω ούτε για 800.000.000 ευρώ".

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα της Μίλαν, με τον ίδιο να διαπραγματεύεται εδώ και καιρό με γκρουπ Κινέζων επενδυτών, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου τα τελευταία 30 χρόνια θέλησε να στείλει μήνυμα στους τιφόζι:

"Να περιμένουν πως ο πρόεδρος θα κάνει μία σωστή επιλογή και θα διασφαλίσει πως η Μίλαν θα έχει τις βάσεις για να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια στην Ιταλία, στην Ευρώπη και στον κόσμο. Θα είναι μία σωστή κατάληξη μετά από 30 χρόνια σε αυτό το πόστο.

"Έρωτας" Μπερλουσκόνι για Ντοναρούμα

Αν δεν βρεθούν οι άνθρωποι εκείνοι που θα μας δώσουν οικονομικές εγγυήσεις για το σύλλογο, η Μίλαν πρέπει να κάνει restart με νεαρούς Ιταλούς παίκτες. Θα πρέπει οι φίλαθλοι να κάνουν υπομονή, δυστυχώς όμως δεν έχουν ούτε υπομονή ούτε μνήμη..."

Ο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε επίσης ότι πριν μερικά χρόνια είχε επιχειρήσει να πάρει τον Πεπ Γκουαρδιόλα όταν έφυγε από την Μπαρτσελόνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Φλέρταρα με τον Γκουαρδιόλα όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα, έπειτα όμως έγινε προπονητής στην Μπάγερν. Εκείνο το ποδόσφαιρο που έπαιζε τότε η Μπαρτσελόνα είναι αυτό που μου άρεσε περισσότερο".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ