ΜΙΛΑΝ

Επιστρέφει στη Μίλαν ο Μπαλοτέλι;

Επιστρέφει στη Μίλαν ο Μπαλοτέλι;

Η Μίλαν ψάχνει έναν ακόμα επιθετικό πριν κλείσει η θερινή μεταγραφική περίοδος και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία το όνομα του Μάριο Μπαλοτέλι βρίσκεται πλέον πολύ ψηλά στη λίστα των "ροσονέρι"!

Η περιπέτειά του στη Λίβερπουλ μετά από 12 (καταστροφικούς) μήνες έχει ουσιαστικά τελειώσει και ο Μάριο Μπαλοτέλι αναζητεί έναν τρόπο απόδρασης από το "Anfield" προκειμένου να πάρει μία ακόμα ευκαιρία να "αναστήσει" την καριέρα του.

Το άσχημο για αυτόν είναι πως οι προτάσεις που περίμενε από σημαντικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους δεν ήρθαν ποτέ, όμως όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ δεν αποκλείεται η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου να κρύβει μία μεγάλη ευχάριστη έκπληξη για τον "Super Mario".

Η έκπληξη ακούει στο όνομα... Μίλαν, με την πρώην ομάδα του (τον πούλησε το καλοκαίρι του 2014 στη Λίβερπουλ) να εξετάζει την περίπτωση επιστροφής του, με τον Ιταλό επιθετικό να λογίζεται ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς προτιμήσει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιστρέφει στη Μίλαν ο Μπαλοτέλι;

Οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για πρόθεση των Μιλανέζων να πάρουν ως δανεικό τον Μπαλοτέλι, με τον παίκτη να έχει ήδη συναντηθεί στη Φλωρεντία με τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς προκειμένου οι δύο άνδρες να ανοίξουν τα χαρτιά τους και να κουβεντιάσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ