ΜΙΛΑΝ

Επίσημο: Στη Μίλαν ο Αντρέ Σίλβα

Επίσημο: Στη Μίλαν ο Αντρέ Σίλβα

Η Μίλαν ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντρέ Σίλβα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών με την ιταλική ομάδα. Στα 38.000.000 ευρώ το κόστος της μεταγραφής απ' την Πόρτο.

Παίκτης της Μίλαν με κάθε επισημότητα είναι ο Αντρέ Σίλβα. Οι "ροσονέρι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου στράικερ το απόγευμα της Δευτέρας (12/06), ενισχύοντας σημαντικά την επιθετική γραμμή τους.

Σύμφωνα με τα ιταλικά και πορτογαλικά ΜΜΕ, οι Μιλανέζοι κατέβαλαν 38.000.000 ευρώ στην Πόρτο για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού, ο οποίος τη φετινή σεζόν σημείωσε 21 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ σε 44 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των "δράκων".

Ο Αντρέ Σίλβα έφθασε την Κυριακή (11/06) στο Μιλάνο, μαζί με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα απ' τον Σίλβα, οι διοικούντες τη Μίλαν θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, με τον Νίκολα Κάλινιτς της Φιορεντίνα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Βιντσέντζο Μοντέλα.

Θυμίζουμε πως εκτός απ' τον Αντρέ Σίλβα, η Μίλαν έχει αποκτήσει τους Ματέο Μουσάκιο (στόπερ / Βιγιαρεάλ), Φρανκ Κεσιέ (αμυντικό χαφ / Αταλάντα) και Ρικάρντο Ροντρίγκεθ (αριστερό μπακ / Βόλφσμπουργκ).

Η ανακοίνωση:

Photo Credits: Twitter AC Milan

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ