ΜΙΛΑΝ

Επίσημη πρόταση της Μίλαν στην Τορίνο για Μπελότι

Italy's Andrea Belotti runs with the ball during a friendly soccer match between Italy and Uruguay, at the Nice Allianz Riviera stadium, France, Wednesday, June 7, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Italy's Andrea Belotti runs with the ball during a friendly soccer match between Italy and Uruguay, at the Nice Allianz Riviera stadium, France, Wednesday, June 7, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP

Σύμφωνα με το "Sky Italia", η Μίλαν κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τορίνο για την απόκτηση του Αντρέα Μπελότι, συμπεριλαμβάνοντας και τον Γκαμπριέλ Παλέτα στα ανταλλάγματα για τον Ιταλό επιθετικό.

Η Μίλαν ολοκλήρωσε κι επίσημα το βράδυ της Παρασκευής (14/07) την απόκτηση του Λεονάρντο Μπονούτσι απ' τη Γιουβέντους και πλέον στρέφει την προσοχή της στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού. Μάλιστα, σύμφωνα με το "Sky Italia", οι διοικούντες τους "ροσονέρι" κατέθεσαν ήδη επίσημη πρόταση στην Τορίνο για τον Αντρέα Μπελότι.

Το ρεπορτάζ του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου αναφέρει πως οι Μιλανέζοι προσέφεραν 40.000.000 ευρώ στην "Γκράνατα", καθώς και τον 31χρονο στόπερ, Γκαμπριέλ Παλέτα ως αντάλλαγμα. Παρ' όλα αυτά, η διοίκηση της Τορίνο απάντησε αρνητικά, καθώς θέλει περισσότερα χρήματα για την παραχώρηση του Ιταλού επιθετικού.

Την περυσινή σεζόν ο Μπελότι ήταν εντυπωσιακός, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 28 γκολ και 8 ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τα κατορθώματά του, όπως είναι λογικό, τράβηξαν το ενδιαφέρον αρκετών κορυφαίων συλλόγων, μεταξύ των οποίων είναι κι η Μίλαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς ο 23χρονος στράικερ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τορίνο, στο οποίο συμπεριλήφθηκε ρήτρα ύψους 100.000.000 ευρώ.

Photo Credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ