ΜΙΛΑΝ

Επίσημα "ροσονέρο"ο Λαπαντούλα

Επίσημα "ροσονέρο"ο Λαπαντούλα

Το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό "χτύπημα" είναι γεγονός για την Μίλαν, με τον Τζανλούκα Λαπαντούλα να υπογράφει με τους "ροσονέρι" πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τζανλούκα Λαπαντούλα είχε τον εκπληκτικό απολογισμό των 30 γκολ και των 12 ασίστ με την Πεσκάρα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας του στη Serie A, και η επιβράβευσή του δεν άργησε να έρθει, με την Μίλαν να νικάει στο... σπριντ αρκετούς ανταγωνιστές (μεταξύ αυτών Τζένοα και Νάπολι) και να τον κάνει κάτοικο "San Siro".

Οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια από την Πέμπτη, με τον 26χρονο Ιταλό επιθετικό, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους, να περνάει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε την Παρασκευή και κατόπιν να βάζει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μιλανέζους με ετήσιες αποδοχές ύψους 1.000.000 ευρώ.

"Είναι μία συμφωνία που θέλαμε και οι δύο, είμαι πολύ ευχαριστημένος, ευχαριστώ τον πρόεδρο Μπερλουσκόνι και τον Γκαλιάνι", δήλωσε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της επισημοποίησης της συμφωνίας του με την Μίλαν.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ