ΜΙΛΑΝ

"Ειρήνη" μεταξύ Αλέγκρι και Ιντσάγκι!

"Ειρήνη" μεταξύ Αλέγκρι και Ιντσάγκι!

Δύο ημέρες μετά τον μεταξύ τους καυγά, Μάσιμο Αλέγκρι και Φίλιπο Ιντσάγκι έδωσαν εξηγήσεις μέσα από κοινή συνέντευξη, η οποία ολοκληρώθηκε μάλιστα με θερμή χειραψία. Διαβάστε το story.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της Μίλαν δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό τα τελευταία 24ωρα μετά την αποκάλυψη πως ξέσπασε επεισόδιο το απόγευμα της Τετάρτης (στο προπονητικό κέντρο της Βιζμάρα) μεταξύ του Μάσιμο Αλέγκρι και του Φίλιπο Ιντσάγκι, και φαίνεται πως οι δύο άνδρες αποφάσισαν να... συνθηκολογήσουν προκειμένου να εκτονωθεί η κρίση.

Έτσι, ο τεχνικός της πρώτης ομάδας της Μίλαν και ο παλαίμαχος άσος ο οποίος προπονεί εδώ και καιρό την ομάδα U17 των "ροσονέρι" παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό της Μίλαν, στο πλαίσιο της οποίας ξεκαθάρισαν ότι δεν εκτοξεύτηκαν προσβολές από τον έναν στον άλλο όπως είχε γραφτεί.

"Δεν συνέβη τίποτα. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με τον Πίπο. Υπήρχε ανταλλαγή απόψεων που κράτησε ένα λεπτό, χωρίς προσβολές και βαριές κουβέντες, όπως γράφτηκε και ειπώθηκε", τόνισε κατηγορηματικά ο Αλέγκρι,. με τον Ιντσάγκι να προσυπογράφει λέγοντας:

"Η κουβέντα μας κράτησε ένα λεπτό, τα παιδιά δεν αντιλήφθηκαν τίποτα επειδή δεν συνέβη τίποτα.

Διάβασα για οικογένειες που ήταν παρούσες μπροστά στο περιστατικό, για σπρωξιές... Εμείς είμαστε Μίλαν και θέλουμε όλοι το καλό της ομάδας.

Με δυσαρεστεί πολύ αυτό που έγινε, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας στη Μίλαν αντί να γράφονται πράγματα που δεν έχουν συμβεί".

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με μία χειραψία των δύο ανδρών αλλά και κοινή φωτογράφησή τους μπροστά στην αίθουσα τροπαίων των "ροσονέρι", με τον Αλέγκρι να υπογραμμίζει:

"Ελπίζω να μείνω πολύ ακόμα στη Μίλαν αλλά δεν θα είμαι για πάντα εδώ και ο Φίλιπο έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να κάνει μία έξοχη καριέρα ως προπονητής".

Από την πλευρά του, ο θρυλικός άσος των Μιλανέζων ξεκαθάρισε πως θα πρέπει όλοι να αφήσουν την ομάδα και τη διοίκηση να δουλέψει με την ησυχία της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως σύντομα θα ξαναγίνει πρωταγωνίστρια η Μίλαν.

Παίζουν μπάλα και οι... οπαδοί

Οι επισκέψεις οπαδών σε προπονητικά κέντρα για να μιλήσουν με παίκτες δεν είναι ελληνικό "φαινόμενο".

Τρανή απόδειξη η Μίλαν, καθώς αντιπροσωπεία σκληροπυρηνικών οπαδών της ομάδας πέρασαν το βράδυ της Πέμπτης τις πύλες του αθλητικού κέντρου του Καρνάγκο και μίλησαν για περίπου μισή ώρα με τους Μάσιμο Αλέγκρι, Μάσιμο Αμπροζίνι και Κρίστιαν Αμπιάτι.

Ο λόγος φυσικά για να τους δοθούν εξηγήσεις από τον προπονητή και τους παίκτες για το τραγικό ξεκίνημα, με τη Μίλαν να μετράει 2 ήττες στα πρώτα 3 παιχνίδια πρωταθλήματος (αμφότερες εντός έδρας) και μία "λευκή" ισοπαλία εντός έδρας με την Άντερλεχτ στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ