ΜΙΛΑΝ

Δώρο γενεθλίων στον Ντοναρούμα!

Δώρο γενεθλίων στον Ντοναρούμα!

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα κλείνει σήμερα (25/2) 17 χρόνια ζωής και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η Μίλαν σκέφτεται να του κάνει δώρο ένα νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας!

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς εμπιστεύτηκε πριν μερικούς μήνες ένα 16χρονο παιδί κάτω από τα γκολπόστ της Μίλαν βλέποντας τον Ντιέγκο Λόπεθ να μην ικανοποιεί με την απόδοσή του και ο πιτσιρικάς όχι μόνο τον δικαίωσε αλλά πήρε... σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα που φαντάζει ως το "next best thing" των Μιλανέζων αλλά και του ιταλικού ποδοσφαίρου γενικότερα, με τον Ιταλό πορτιέρε να γιορτάζει την Πέμπτη (25/2) 17 χρόνια ζωής και τη Μίλαν να είναι διαθετειμένη να του κάνει δώρο ένα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δώρο γενεθλίων στον Ντοναρούμα!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δημοσίευμά της η "Quotidiano Sportivo", με την εφημερίδα να αποκαλύπτει πως οι "ροσονέρι" θα του χαρίσουν αυτό το συμβόλαιο με αφορμή τα 17α γενέθλιά του και σε έναν χρόνο από τώρα που θα ενηλικιωθεί θα του προσφέρουν 5ετές συμβόλαιο (τώρα δεν επιτρέπεται να υπογράψει για πάνω από 3 χρόνια) με ετήσιες απολαβές ύψους 1.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ντοναρούμα μετράει ήδη 18 ματς στη Serie A με τη φανέλα των "ροσονέρι" (αήττητοι εδώ και επτά ματς) και σε έξι από αυτά δεν έχει δεχτεί γκολ ενώ μέχρι στιγμής μετράει 41 αποκρούσεις, ήτοι 2.33 ανά παιχνίδι.

"Σήμερα γίνεται μόλις 17, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι ήδη θρύλος. Ευτυχισμένα γενέθλια Τζίτζιο", αναφέρει το tweet της Μίλαν με αφορμή τα γενέθλια του Ντοναρούμα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ