ΜΙΛΑΝ

Δεκτή η προσφυγή της Μίλαν στο CAS, παίζει στο Europa League

AC Milan's Nikola Kalinic, left, celebrates with his teammates Hakan Calhanoglu, right, and Patrick Cutrone after scoring his side's third goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Fiorentina at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 20, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Μίλαν AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η προσφυγή της Μίλαν στο CAS έγινε δεκτή και ως εκ τούτου οι "ροσονέρι", που είχαν τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα αγωνιστούν στο Europa League τη νέα σεζόν.

Το δικαστικό τμήμα του Σώματος Οικονομικού Ελέγχου Συλλόγων της UEFA αποφάσισε στις 27 Ιουνίου να επιβάλλει ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στη Μίλαν, για παραβάσεις των διατάξεων του Financial Fair Play.

Η τιμωρία αφορούσε την επόμενη παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι το 2020, η οποία έχει διασφαλιστεί ήδη και θα ήταν η συμμετοχή στο Europa League της σεζόν 2018-2019. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα του Μιλάνου προσέφυγε στο CAS για να αρθεί η ποινή.

Το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή, δικαίωσε τη Μίλαν και ως εκ τούτου η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο θα συμμετάσχει στο Europa League της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Επί της ουσίας, η Μίλαν είχε τιμωρηθεί για την αδυναμία της να παρουσιάσει ισοσκελισμένα έσοδα και έξοδα, αφού τις τελευταίες τρεις σεζόν του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είχαν ζημία συνολικά περίπου 300.000.000 ευρώ.

AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ