ΜΙΛΑΝ

Aυτούς κυνηγάει η Μίλαν για αντί-Μπαλοτέλι

Porto's Colombian forward Jackson Martinez celebrates after scoring during the Portuguese league football match FC Porto vs CD Nacional at the Dragao stadium in Porto on November 23, 2013.  AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA        (Photo credit should read MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images)
Porto's Colombian forward Jackson Martinez celebrates after scoring during the Portuguese league football match FC Porto vs CD Nacional at the Dragao stadium in Porto on November 23, 2013. AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA (Photo credit should read MIGUEL RIOPA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ανήκει στο παρελθόν και οι άνθρωποι της Μίλαν κάνουν αγώνα δρόμου για να βρουν τον κατάλληλο διάδοχό του. Διαβάστε ποιοι είναι οι 6 βασικοί υποψήφιοι για να πάρουν το χρίσμα.

Μετά από 1,5 χρόνο κοινής πορείας με τον Μάριο Μπαλοτέλι, η Μίλαν καλείται να μπει στη νέα Serie A χωρίς τον "Super Mario" (από στιγμή σε στιγμή θα ανακοινωθεί επίσημα από τη Λίβερπουλ) και η αγωνία πλέον των οπαδών της αφορά στο ποιος θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να σηκώσει το βάρος στην επίθεση.

Όσον αφορά στους υποψήφιους αντικαστατάτες του Ιταλού άσου αυτοί μόνο λίγοι δεν είναι, με την "Gazzetta dello Sport" να παρουσιάζει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο τους 6 παίκτες που συγκεντρώνουν αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για να ενταχτούν στην επίθεση των "ροσονέρι". Αυτοί είναι:

Aυτούς κυνηγάει η Μίλαν για αντί-Μπαλοτέλι

Ματία Ντέστρο: Η Ρόμα αξιολογεί τον παίκτη της 25.000.000 ευρώ αλλά η Μίλαν σκέφτεται τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς στα 12.000.000 ευρώ.

Χαβιέρ Ερνάντες: Έχει μπει στο ψυγείο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την έλευση του Λουίς Φαν Χάαλ.

Τζάκσον Μαρτίνες: Φέρεται ως ο πρώτος στόχος, όμως η Πόρτο δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει με ποσό μικρότερο από τα 30.000.000 ευρώ.

Ρομπέρτο Σολδάδο: Όπως ο "Τσιτσαρίτο" έτσι και ο Ισπανός φορ δεν είναι μέσα στα βασικά πλάνα του τεχνικού της Τότεναμ, Ποτσετίνο.

Λουίς Μουριέλ: Δεν θα τον δώσει με λιγότερα από 20.000.000 ευρώ η Ουντινέζε, με τη Μίλαν να εκτιμάει πάντως τον παίκτη και να εξετάζει την περίπτωση δανεισμού του.

Φερνάντο Τόρες: Αρέσει ο άσος της Τσέλσι που δεν χωράει στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο και η Τσέλσι είναι "ανοιχτή" να τον παραχωρήσει, όμως κατά πόσο θα μπορέσει να καλύψει μέρος του μεγάλου ετήσιου κασέ του, που ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ;

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως πέρα από τα 6 πρώτα ονόματα της λίστας, οι Μιλανέζοι δεν έχουν αποκλείσει και άλλες περιπτώσεις όπως αυτές των Φαλκάο, Ετό, Νεγρέδο και Τσέρτσι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ