ΜΙΛΑΝ

Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες του Ιντσάγκι

Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες του Ιντσάγκι

Ο Φίλιπο Ιντσάγκι θέλησε να δείξει με το... καλημέρα πως είναι είναι το απόλυτο αφεντικό στον πάγκο. Διαβάστε για τους κανόνες που ισχύουν πλέον στα αποδυτήρια της Μίλαν.

Ο προκάτοχός του, Κλάρενς Ζέεντορφ, άντεξε μόλις λίγους μήνες στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν και ο Φίλιπο Ιντσάγκι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον... μιμηθεί.

Για το λόγο αυτό έχει ήδη επιβάλλει τους πρώτους νέους κανόνες στο Μιλανέλο τους οποίους αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport".

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα η ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Μίλαν, σε αυτές τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας, ξεκινάει στις 7.45 καθώς η πρωινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί και όλοι ανεξαιρέτως θα πρέπει να δηλώνουν "παρών" 45 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης.

Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες του Ιντσάγκι

Η δεύτερη προπόνηση της ημέρας είναι προγραμματισμένη για τις 17.30 το απόγευμα ενώ υπάρχει αυστηρό πρόγραμμα όσον αφορά στη διατροφή, με τον Ιντσάγκι να "επιβάλλει" μικρά γεύματα με φρούτα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να διατηρούν οι παίκτες την ενέργειά τους.

Οι κανόνες του "Σούπερ Πίπο" δεν σταματούν όμως. Από εδώ και πέρα τα κινητά τηλέφωνα απαγορεύονται διά... ροπάλου τόσο στα αποδυτήρια όσο και στο τραπέζι την ώρα των γευμάτων, μία συνήθεια που είχε εισαγάγει ο Ιντσάγκι όταν προπονούσε την Primavera και με τον ίδιο να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα.

Αυτοί είναι οι νέοι κανόνες του Ιντσάγκι

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο νέος τεχνικός ηγέτης των "ροσονέρι" δεν διστάζει να μιλήσει ακόμα και για τακτική την ώρα του φαγητού ενώ συνηθίζει να αναφέρει φράσεις-κλειδιά στους παίκτες του όπως "Πρέπει να μας φοβούνται, είμαστε η Μίλαν", "ροσονέρο dna", "νοοτροπία νικητή", "να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ