ΜΙΛΑΝ

Ατύχημα για Νιανγκ, κίνδυνος να μείνει 2 μήνες εκτός

Ατύχημα για Νιανγκ, κίνδυνος να μείνει 2 μήνες εκτός

Ο Εμ'Μπαγ Νιάνγκ έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος και υπάρχουν φόβοι πως θα μείνει μέχρι και 2 μήνες εκτός γηπέδων. Το μήνυμά του στο Twitter.

Χωρίς τον Εμ'Μπαγ Νιανγκ για το προσεχές διάστημα είναι αναγκασμένη να πορευτεί η Μίλαν, με τον Γάλλο επιθετικό να έχει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου, μετά τον αγώνα της Μίλαν με την Τορίνο στο "San Siro" (1-0), όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός βγήκε εκτός δρόμου λόγω της ολισθηρότητας του εδάφους και της δυνατής βροχής.

Την είδηση αυτή αποκάλυψε ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός "Sky Italia" τη Δευτέρα (29/2) και κατόπιν επιβεβαιώθηκε από τη Μίλαν, η οποία μέσω ανακοίνωσης γνωστοποιεί πως ο παίκτης έχει χτυπήσει στον ώμο και στον αστράγαλο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπορεί να γίνει ακριβής εκτίμηση για το χρόνο αποθεραπείας του.

Ατύχημα για Νιανγκ, κίνδυνος να μείνει 2 μήνες εκτός

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Νιανγκ εμπλέκεται σε σοβαρό ατύχημα στο δρόμο, καθώς τον Φεβρουάριο του 2014 (περίοδο που αγωνιζόταν ως δανεικός στη Μονπελιέ) είχε διαλύσει μία Ferrari που οδηγούσε, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κινδυνεύει να μείνει μέχρι και δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

"Γεια σε όλους, θέλω να ξέρετε ότι εγώ και ο οδηγός του αυτοκινήτου έχουμε την υγεία μας. Το αμάξι γλίστρησε στη βροχή, είμαστε περισσότερο τρομαγμένοι παρά τραυματισμένοι.

Θα είμαι έτοιμος για το τέλος της σεζόν με τη Μίλαν. Forza Milan", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter o 21χρονος Γάλλος επιθετικός.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ