ΜΙΛΑΝ

Άσεμνη χειρονομία Μπαλοτέλι στους οπαδούς της Νάπολι

Άσεμνη χειρονομία Μπαλοτέλι στους οπαδούς της Νάπολι

Οπαδοί της Νάπολι προσπάθησαν να κάνουν "πόλεμο νεύρων" στην αποστολή της Μίλαν και ο Μάριο Μπαλοτέλι "απάντησε" μέσω άσεμνης χειρονομίας.

Νάπολι και Μίλαν συγκρούονται απόψε (21:45) στο "San Paolo" σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι θέλουν το τρίποντο για να προσπεράσουν στη βαθμολογία τη Γιουβέντους και να επιστρέψουν στην κορυφή και η Μίλαν για να παραμείνει ζωντανή στη μάχη για την 3η θέση και φαίνεται πως τα πνεύματα οξύνθηκαν πολύ νωρίς...

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, γύρω στους 200 οπαδούς της Νάπολι συγκεντρώθηκαν έξω από ξενοδοχείο "Vesuvio" που έχει καταλύσει η μιλανέζικη αποστολή και προσπάθησαν το βράδυ της Κυριακής να διαταράξουν την ηρεμία των "ροσονέρι" με συνθήματα και... τρομπέτες, ενώ η φασαρία συνέχιστηκε και το μεσημέρι της Δευτέρας.

TURIN, ITALY - JANUARY 26:  Mario Balotelli of AC Milan looks on during the TIM Cup match between US Alessandria and AC Milan at Olimpico Stadium on January 26, 2016 in Turin, Italy.  (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
TURIN, ITALY - JANUARY 26: Mario Balotelli of AC Milan looks on during the TIM Cup match between US Alessandria and AC Milan at Olimpico Stadium on January 26, 2016 in Turin, Italy. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images) GETTY IMAGES

Πέρα από τα συνθήματα κατά της Μίλαν πολλά ήταν και τα συνθήματα με αποδέκτη τον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον Ιταλό φορ να αδυνατεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και να βγαίνει στο παράθυρο, κάνοντας άσεμνη χειρονομία προς τους τιφόζι των "παρτενοπέι".

Η χειρονομία αυτή "άναψε τα αίματα", ωστόσο άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας που εμφανίστηκε έξω από το ξενοδοχείο και κατάφερε να ελέγξει την κατάσταση.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ