ΜΙΛΑΝ

"Άρπαξε" Λαπαντούλα η Μίλαν

during the Serie B match between Pescara Calcio and Vicenza Calcio at Adriatico Stadium on February 12, 2016 in Pescara, Italy.
Λαπαντούλα GETTY IMAGES

Η Μίλαν δαπάνησε 9 εκατ. ευρώ και κάνει δικό της τον 26χρονο Ιταλό επιθετικό, Τζανλούκα Λαπαντούλα, ο οποίος την περασμένη σεζόν έβαλε 30 γκολ (12 ασίστ) στην Serie B με την Πεσκάρα.

Νικήτρια στη "μάχη" για την απόκτηση του Τζανλούκα Λαπαντούλα η Μίλαν. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αρκετά media στην Ιταλία, οι "ροσονέρι" είναι μια... ανάσα από το να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 26χρονο φορ, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έσπασε τα κοντέρ στην Serie B.

Σε 46 παιχνίδια με την Πεσκάρα σημείωσε 30 γκολ (κανένα από αυτά δεν ήταν με πέναλτι), ενώ είχε και 12 ασίστ. Η Μίλαν της δίνει 9 εκατ. ευρώ, ενώ στον ποδοσφαιριστή προτάθηκε πενταετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ. Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει τόσο η Τζένοα όσο και η Νάπολι, αλλά ο φορ από το Τορίνο θα γίνει κάτοικος Μιλάνου.

Ο Λαπαντούλα (είναι γεννημένος στις 1/2/1990, έχει ύψος 1.78) έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άνοδο της Πεσκάρα στην Serie A, έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Pro Vercelli, Ivrea, Parma, Atletico Roma, Ravenna, San Marino, Cesena, Frosinone, Gorica και Teramo. Ο Ιταλός ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία στη Γιουβέντους, όπου όμως δεν τα πήγαινε καλά και αποχώρησε.

Έχει ρίζες από το Περού, στην Εθνική ομάδα του οποίου θα μπορούσε κάλλιστα να αγωνιστεί. Μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της επίθεσης αλλά και ως δεύτερος επιθετικός. Χρησιμοποιεί κυρίως το αριστερό πόδι και το σύνολο των τερμάτων που πέτυχε με την Πεσκάρα δείχνει ότι έχει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ