ΜΙΛΑΝ

Αργούν να έρθουν τα κινέζικα ευρώ στη Μίλαν

LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 04:  Board Chairman and President of Dalian Wanda Group Co., Ltd Wang Jianlin speaks at the Wanda and AMC press conference at AMC 15 Theatres on September 4, 2012 in Los Angeles, California.  (Photo by Joe Scarnici/WireImage)
LOS ANGELES, CA - SEPTEMBER 04: Board Chairman and President of Dalian Wanda Group Co., Ltd Wang Jianlin speaks at the Wanda and AMC press conference at AMC 15 Theatres on September 4, 2012 in Los Angeles, California. (Photo by Joe Scarnici/WireImage) WIREIMAGE

Ο κινέζικος επιχειρηματικός όμιλος Wanda Group θα αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μίλαν, αλλά δεν πρόκειται να δαπανήσει άμεσα χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Η συμφωνία μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μίλαν από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στο κινεζικό επιχειρηματικό όμιλο Wanda Group, δημιούργησε προσδοκίες για την ενίσχυση του ρόστερ. Μόνο που τα ευρώ τον Κινέζων θα εισρεύσουν στο ταμείο, αλλά από τον Ιανουάριο!

Αυτό προβλέπεται στη σύμβαση που υπογράφτηκε, με βάση την οποία ο νέος ιδιοκτήτης θα επενδύσει στη Μίλαν από τον Ιανουάριο του 2017 και έπειτα...

Μέχρι τότε, όμως, τι γίνεται; Τίποτα, όπως καταγράφει στο ρεπορτάζ της η ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport... Ο Αντριάνο Γκαλιάνι, ο οποίος διοικεί την ομάδα, θα συνεχίσει στο πόστο του μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, όταν και θα παραδώσει τα καθήκοντα του στον Μάρκο Φασόνε, τον επιλεγόμενο της νέας ιδιοκτησίας.

Ο προπονητής Βιτσέντζο Μοντέλα περιμένει μεταγραφές, αλλά το διαθέσιμο μπάτζετ των 15 εκατομμυρίων ευρώ εξαντλήθηκε στους Τζιανλούκα Λαλαντούλα και Γκουστάβο Γκόμεζ. Για να προχωρήσει οποιαδήποτε άλλη προσθήκη, πρέπει να προηγηθεί πώληση που θα αποφέρει λεφτά.

Για παράδειγμα, η Τσέλσι δέχεται να παραχωρήσει δανεικό τον Κουαρδάδο υπό τον όρο να τοποθετηθεί οψιόν αγοράς 20 εκ. ευρώ για τον Ιούνιο του 2017. Όμως, η νέα ιδιοκτησία διεμήνυσε ότι δεν θα δεχτεί δέσμευση του μπάτζετ της επόμενης σεζόν και ο Γκαλιάνι δεν έχει περιθώρια ελιγμών...

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ