ΜΙΛΑΝ

Απομακρύνεται από τη Μίλαν ο Ιμπραχίμοβιτς

Απομακρύνεται από τη Μίλαν ο Ιμπραχίμοβιτς

Η Μίλαν θέλει διακαώς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για να ξεκινήσει η αναγέννησή της όμως τα πρώτα μηνύματα που φτάνουν από τη Ντόχα του Κατάρ δεν είναι θετικά. Διαβάστε τι συμβαίνει με την περίπτωση Ίμπρα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Το σενάριο της πολυθρύλητης επιστροφής του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο "San Siro" μετά από τρία χρόνια απουσίας από τη Μίλαν φαίνεται πως χάνει έδαφος στην παρούσα φάση.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα, ο Σουηδός φορ, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Παρί στη Ντόχα του Κατάρ (μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος Νασέρ Ελ-Κελαϊφί) όμως προς το παρόν ούτε ζήτησε να φύγει όπως πολλοί πίστευαν ότι θα γίνει ούτε ζήτησε την επέκταση του συμβολαίου του που λήγει στα τέλη Ιουνίου του 2016.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αυτό που ζητήθηκε από την πλευρά του παίκτη είναι να γίνει κάποια αναπροσαρμογή με καλύτερους οικονομικούς όρους στο συμβόλαιό του, με το υπάρχον να προβλέπει πως την ερχόμενη σεζόν που θα είναι και η τελευταία του στην ομάδα θα πέσει από το 1,3 στο 1 εκατομμύριο ευρώ το μήνα!

AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Parma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 26, 2011. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, of Sweden, celebrates after scoring during a Serie A soccer match between AC Milan and Parma at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Oct. 26, 2011. (AP Photo/Antonio Calanni) ASSOCIATED PRESS

Το "κόλπο γκρόσο" με την επιστροφή του Ιμπραχίμοβιτς προσπαθεί να πετύχει η Μίλαν

Η Παρί δεν έδωσε οριστική απάντηση στον "Ίμπρα" όμως δεν αποκλείεται να ικανοποιήσει αυτές τις αξιώσεις συμπεριλαμβάνοντας στο συμβόλαιο νέα μπόνους, είτε όσον αφορά σε προσωπικά του επιτεύγματα είτε που να συνδέονται με κατάκτηση στόχων.

Από την πλευρά τους οι παράγοντες της Μίλαν δεν είδαν με καλό μάτι τις τελευταίες εξελίξεις ωστόσο επικρατεί η άποψη ότι το σήριαλ αυτό θα έχει και άλλα επεισόδια και δεν αποκλείεται να αλλάξει ξανά η κατάσταση και ο 33χρονος άσος να βρεθεί πιο κοντά στους "ροσονέρι".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ