ΜΙΛΑΝ

Από τη Λίβερπουλ στη Μίλαν ο Σούσο

Από τη Λίβερπουλ στη Μίλαν ο Σούσο

Παίκτης της Μίλαν είναι και επίσημα ο Σούσο, με τη Λίβερπουλ να ανακοινώνει πως συμφώνησε για την παραχώρησή του στους "ροσονέρι" με κανονική μεταγραφή.

Τη συμφωνία της με τη Μίλαν για την μετακίνηση του Σούσο στον ιταλικό σύλλογο ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter η Λίβερπουλ.

Ο 21χρονος Ισπανός διεθνής επιτελικός μέσος άνηκε στη Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2010 όταν τον είχε αποκτήσει από την Κάντιθ ενώ τη σεζόν 2013-14 είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Αλμερία.

Σημειώνεται πως η Μιλαν αποκτάει τον νεαρό άσο με κανονική μεταγραφή από τη Λίβερπουλ, με το Sky Italia να υποστηρίζει πως ο Σούσο θα βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Φιλίπο Ιντσάγκι.

Τον ανακοίνωσε και η Μίλαν

Λίγες ώρες μετά τη Λίβερπουλ, ήταν η σειρά της Μίλαν να κοινοποιήσει την απόκτηση του Σούσο, κάνοντας επίσης γνωστό πως ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον καλοκαίρι του 2019.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι παίκτης της Μίλαν. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα παίξω για έναν πολύ σημαντικό σύλλογο. Ξεκινώ μία νέα ιστορία εδώ", δήλωσε ο Ισπανός άσος ο οποίος φωτογραφήθηκε μάλιστα στα γραφεία των "ροσονέρι".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ