ΜΙΛΑΝ

Από επιθετικός... playmaker o Μπαλοτέλι!

Από επιθετικός... playmaker o Μπαλοτέλι!

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς αναζητεί θέση στη Μίλαν για τον Μάριο Μπαλοτέλι και οι πρώτες ενδείξεις συνηγορούν πως τον προορίζει ως τον συνδεκτικό κρίκο μεταξύ της μεσαίας και της επιθετικής γραμμής των "ροσονέρι".

Το τελευταίο επίσημο ματς του Μάριο Μπαλοτέλι ήταν με τη Λίβερπουλ στις 28 Απριλίου όμως παρά την τετράμηνη αποχή του από την αγωνιστική δράση δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στον σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα της Μίλαν με την Έμπολι για τη 2η αγωνιστική της Serie A.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο "Super Mario" έδειξε τεράστια διάθεση για δουλειά στην πρώτη του προπόνηση με τη Μίλαν μετά την επισημοποίηση του δανεισμού από τη Λίβερπουλ και ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς σκέφτεται την περίπτωση να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να βρεθεί στον πάγκο στο ξεκίνημα του αγώνα, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει πάντως στο μυαλό του πως αν τον χρησιμοποιήσει θα τον τοποθετήσει πίσω ακριβώς από τους δύο επιθετικούς Μπάκα-Αντριάνο, με τον "Super Mario" να έχει το ρόλο του οργανωτή (trequartista όπως λένε οι Ιταλοί).

Από επιθετικός... playmaker o Μπαλοτέλι!

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός στην ιστοσελίδα "Sportmediaset", δήλωσε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του: "Ευχαριστώ τον Σίνισα που με ήθελε, τον πρόεδρο που μου έδειξε εμπιστοσύνη που δεν την περίμενα, και τον Γκαλιάνι.

Εμπιστεύτηκαν τον άνθρωπο Μπαλοτέλι περισσότερο από τον ποδοσφαιριστή Μπαλοτέλι, επειδή αυτόν τον γνωρίζετε όλοι. Ελπίζω να βοηθήσω τη Μίλαν και ονειρεύομαι την εθνική Ιταλίας.

Ελπίζω να ξαναφορέσω την γαλάζια φανέλα καθώς θα ήταν και ένα δώρο για τον πατέρα μου. Ξέρω ότι αισθανόταν άσχημα όταν ήμουν εκτός ομάδας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπαλοτέλι.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ