ΜΙΛΑΝ

Ανανέωσε ο Αμπιάτι με Μίλαν

Ανανέωσε ο Αμπιάτι με Μίλαν

Οι δύο πορτιέρε, Αμπιάτι και Γκαμπριέλ, υπέγραψαν νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν μετά τους Νιάνγκ και Ντε Γιόνγκ. Πωλείται στην Σεβίλλη ο Ραμί, υπογράφει ο Μπάκα, πρόταση για Ρομανιόλι, ξανά για Λουίζ Αντριάνο και Ιμπραχίμοβιτς

Ο 38άχρονος Ιταλός τερματοφύλακας, Κρίστιαν Αμπιάτι, υπέγραψε νέο συμβόλαιο ενός έτους με τη Μίλαν, ενώ νέο συμβόλαιο υπέγραψε και ο Γκαμπριέλ.

Πρόκειται για 22άχρονο Βραζιλιάνο πορτιέρε που έπαιξε πέρσι ως δανεικός στην Κάπρι και με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του την βοήθησε να ανέβει στην Serie A.

Υπέγραψε μέχρι το 2018, αλλά ακόμη δεν είναι σίγουρο αν θα μείνει στο Μιλάνο ή θα παίξει ξανά δανεικός στην Κάπρι ή σε άλλον σύλλογο.

Βασικός είναι ο Ντιέγκο Λόπεθ άλλωστε, ενώ υπάρχει και ο Μάικλ Αγκάτσι, έτσι λογικά κάποιος από τους 4 θα αποχωρήσει, δηλαδή ή ο Αγκάτσι ή ο Γκαμπριέλ ως δανεικός.

Ανανέωσε ο Αμπιάτι με Μίλαν

Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει η πιο σημαντική ανανέωση στη Μίλαν, αυτή του Νάιτζελ ντε Γιόνγκ, ενώ νέο συμβόλαιο μέχρι το 2019 υπέγραψε την Τρίτη (30/06) και ο Εμ'Μπαγ Νιάνγκ, 20άχρονος Γάλλος εξτρέμ που πέρσι ήταν δανεικός στην Τζένοα.

Ανανέωσε ο Αμπιάτι με Μίλαν

Ο νέος προπονητής, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, θα παρουσιαστεί επίσημα την Παρασκευή το πρωί, ενώ μετά τους Ροντρίγκο Έλι και Αντρέα Μπερτολάτσι αναμένεται να υπογράψει ο Κάρλος Μπάκα, αφού περάσει ιατρικές εξετάσεις στην Κολομβία.

Ανανέωσε ο Αμπιάτι με Μίλαν

Για τον Μπάκα η Μίλαν θα δώσει 30.000.000 ευρώ στην Σεβίλλη, η οποία ανακοίνωσε πως συμφώνησε με τη Μίλαν για την απόκτηση του Αντίλ Ραμί. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει και να επιστρέψει στην Ισπανία, με τους "ροσονέρι" να παίρνουν 3.500.000 ευρώ.

Ένα στόπερ για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Μιχάιλοβιτς είναι ο Αλέσιο Ρομανιόλι, με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι στην Σαμπντόρια (δανεικός από Ρόμα) και πληροφορίες αναφέρουν πως οι "ροσονέρι" έχουν καταθέσει πρόταση 14.000.000 ευρώ στους "τζαλορόσι" για τον 20άχρονο Ιταλό.

Η Ρόμα πάντως θέλει 30.000.000 ευρώ, έτσι δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, ενώ συνεχίζονται οι φήμες που θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να αφήνει την Παρί Ζεν-Ζερμέν και να επιστρέφει στο "Σαν Σίρο".

Όσον αφορά στον Λουίζ Αντριάνο, ο προπονητής της Σαχτάρ, Μίρτσεα Λουτσέσκου, τόνισε πως η Μίλαν έχει το προβάδισμα για να αποκτήσει τον 28άχρονο Βραζιλιάνο στράικερ, ο οποίος απέρριψε προτάσεις 8.000.000 από Αλ-Αχλί και Φενέρμπαχτσε.

Ανανέωσε ο Αμπιάτι με Μίλαν
Ανανέωσε ο Αμπιάτι με Μίλαν
TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ