ΜΙΛΑΝ

Ανανέωσε με τη Μίλαν ο Ντε Γιονγκ

Ανανέωσε με τη Μίλαν ο Ντε Γιονγκ

Στο "San Siro" μέχρι το 2018 θα παραμείνει ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Μίλαν. Μιχάιλοβιτς: "Οι αντίπαλοι θα πρέπει να αρχίσουν μας φοβούνται ξανά"

Ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ ήταν από τους λίγους παίκτες που κατάφερε να έχει θετική παρουσία στη Μίλαν την περασμένη σεζόν, η οποία βρήκε τους "ροσονέρι" εκτός Ευρώπης, και η διοίκηση του μιλανέζικου συλλόγου τον επιβράβευσε για αυτό.

Εδώ και καιρό γινόταν λόγος για πρόθεση της Μίλαν να τον ανταμείψει με νέο συμβόλαιο και τα ρεπορτάζ αυτά επιβεβαιώθηκαν 100% καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής ο 31χρονος Ολλανδός αμυντικός μέσος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, που θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Σημειώνεται πως ο Ντε Γιονγκ μετράει 90 συμμετοχές και 7 γκολ με την κοκκινόμαυρη φανέλα από τον Αύγουστο του 2012 και μετά, με τη Μίλαν να είναι η τέταρτη κατά σειρά ομάδα του μετά τον Άγιαξ, το Αμβούργο και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εν τω μεταξύ, το στίγμα του για τη Μίλαν που ονειρεύεται από τη νέα σεζόν έδωσε σε συνέντευξή του ο νέος τεχνικός της, Σίνισα Μιχάιλοβιτς:

"Θέλω μία ομάδα που να παίζει πάντα για να κερδίζει, οι αντίπαλοί μας θα πρέπει να αρχίσουν να μας φοβούνται ξανά. Θέλω να δώσω θάρρος και αποφασιστικότητα στους παίκτες με τους οποίους έχω ήδη μιλήσει και οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι να προσφέρουν", δήλωσε στο "Sky Sport" ο νέος τεχνικός των "ροσονέρι", ο οποίος αναφορικά με παλιές του δηλώσεις όπου διατυμπάνιζε πως δεν θα πήγαινε ποτέ στη Μίλαν, απάντησε:

Ανανέωσε με τη Μίλαν ο Ντε Γιονγκ

"Όταν ήμουν νέος, χώριζα τον κόσμο σε εμάς και στους άλλους, είχα ανάγκη από έναν εχθρό για να βρίσκω κίνητρα. Τώρα στα 46 μου δεν χρειάζομαι τέτοια κίνητρα. Θα είναι μία ωραία εμπειρία αυτή της Μίλαν και μία ωραία πρόκληση καθώς θα είναι κάτι το συναρπαστικό να κάνω τους σκεπτικούς μαζί μου να αλλάξουν γνώμη".

Όσον αφορά στην περίπτωση του Αντρέα Μπερτολάτσι ο οποίος φαίνεται να καταλήγει στη Μίλαν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έναντι 20.000.000 ευρώ, ο Σέρβος τεχνικός ανέφερε: "Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που δεν είναι της Μίλαν. Ο Μπερτολάτσι είναι σπουδαίος παίκτης, μου αρέσει πολύ, όπως μου αρέσουν και άλλοι παίκτες. Τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν για τη Μίλαν".

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ