ΜΙΛΑΝ

Ανακοίνωσε Ροντρίγκες η Μίλαν

Ανακοίνωσε Ροντρίγκες η Μίλαν

Η Μίλαν προχώρησε στην τρίτη φετινή μεταγραφή της, ανακοινώνοντας τον Ρικάρντο Ροντρίγκες, σε μία άνευ προηγουμένου μεταγραφική επίθεση μετά από την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Η μεταγραφή του Ρικάρντο Ροντρίγκες στη Μίλαν ολοκληρώθηκε, με τον Ελβετό αμυντικό να ταξιδεύει στην Ιταλία, να περνάει από ιατρικές εξετάσεις, να ξεναγείται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ αφήνει τη Βόλφσμπουργκ μετά από πέντε χρόνια σε μία μεταγραφή που αναμένεται να κοστίσει 15.000.000 ευρώ συν 3.000.000 ευρώ ως μπόνους, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε μέσω facebook live στην αίθουσα τροπαίων, όπως συνηθίζει η νέα διοίκηση της ομάδας και μάλιστα όταν κοιτούσε το σήμα του Champions League στη φανέλα των "ροσονέρι", δήλωσε: "Εκεί πρέπει να βρίσκεται η Μίλαν".

Ο Ροντρίγκες αποτελεί ένα από τα κορυφαία αριστερά μπακ στον κόσμο, αν και η ανάγκη των "λύκων" την περσινή σεζόν τον μετατόπισε σε θέση στόπερ. Συνολικά μετράει 149 αγώνες και 22 γκολ με τη γερμανική ομάδα, ενώ έχει και τρεις σεζόν με 35 αγώνες και δύο γκολ φορώντας τη φανέλα της Ζυρίχης, όπου άρχισε την επαγγελματική σταδιοδρομία του.

Μετά από τους Φρανκ Κεσιέ και Ματέο Μουσάκιο, η Μίλαν δεν πρόκειται να σταματήσει στον Ροντρίγκες. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο ατζέντης του δεξιού μπακ της Αταλάντα, Αντρέα Κόντι, βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις, ενώ για τον αμυντικό μέσο της Λάτσιο, Λούκας Μπίγλια, απομένουν τα τυπικά.

Ο ατζέντης του εξτρέμ της Λάτσιο, Κεϊτά Μπαλντέ, επιβεβαίωσε από την πλευρά του ότι υπάρχει συμφωνία των δύο συλλόγων για τον πελάτη του, με συνέπεια κι αυτή η μεταγραφή να δρομολογείται. Διαπραγματεύσεις υπάρχουν και με τον Ιταλό επιθετικός της Τορίνο, Αντρέα Μπελότι, ενώ επαφές γίνονται και με τον ατζέντη του μέσου της Λιόν, Κορεντέν Τολισό.

Τέλος, εντός των ωρών, θα υπάρξει ραντεβού με τον σούπερ ατζέντη Ζόρζε Μέντες, ο οποίος εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τους Αντρέ Σίλβα, Ντιέγκο Κόστα και Χάμες Ροντρίγκες, με τους δύο τελευταίους να έχουν προβάδισμα.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ