ΜΙΛΑΝ

Ανακοίνωσε Ντέστρο η Μίλαν

Ανακοίνωσε Ντέστρο η Μίλαν

Παίκτης της Μίλαν είναι και επίσημα ο Ματία Ντέστρο ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ροσονέρι". Διαβάστε τις πρώτες του δηλώσεις on camera (video).

Μετά από την αποθεωτική υποδοχή που γνώρισε το απόγευμα της Πέμπτης κατά την άφιξή του στο Μιλάνο , ο Ματία Ντέστρο πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και το μεσημέρι της Παρασκευής (30/1) έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν.

Ο 23χρονος Ιταλός διεθνής φορ, ο οποίος πήρε τη φανέλα με το Νο 9, αποκτήθηκε ως δανεικός έναντι 700.000 ευρώ, με τους "ροσονέρι" να έχουν τη δέσμευση να καταβάλλουν άλλα 12.000.000 ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι για να γίνει δικός τους με κανονική μεταγραφή (το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ μέχρι το 2019).

"Ήταν πολύ όμορφη η υποδοχή. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που αποτελώ μέρος αυτού του γκρουπ. Μίλησα με τον κύριο Ιντσάγκι, υπάρχει τεράστια θέληση για να τα πάμε καλά και να δείξουμε ότι η Μίλαν είναι μία μεγάλη ομάδα, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής.

Ανυπομονώ να κατέβω στο γήπεδο και να παίξω. Ο μίστερ θα επιλέξει τον ρόλο μου. Αυτή είναι μία σπουδαία ευκαιρία για μένα, δεν βλέπω την ώρα να παίξω και να τους γνωρίσω όλους.

Στέλνω τους χαιρετισμούς μου στους οπαδούς, θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε ένα μεγάλο πρωτάθλημα", τόνισε ο παίκτης αφότου ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Μιλανέζων.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ντέστρο ως παίκτης της Μίλαν:

Ανακοίνωση της μεγραφής και πρώτη προπόνηση για Ντέστρο:

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ