ΜΙΛΑΝ

Ανακοίνωσε Ντεουλοφέου η Μίλαν

Ανακοίνωσε Ντεουλοφέου η Μίλαν

Ο 22χρονος Ισπανός Ζεράρ Ντεουλοφέου θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού από την Έβερτον.

Τη φανέλα της Μίλαν θα φοράει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ζεράρ Ντεουλοφέου. Ο Ισπανός επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός μέχρι τον Ιούνιο από την Έβερτον, μετά από ένα σίριαλ ολίγων ημερών και μερικά... σβησμένα tweets των "ροσονέρι".

Οι Ιταλοί είχαν ανακοινώσει τη συμφωνία από την Παρασκευή, ωστόσο η Έβερτον εξέφρασε την αντίδρασή της, από τη στιγμή που ο παίκτης δεν είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις και δεν είχε υπογράψει. Εξάλλου, τα "ζαχαρωτά" καθυστερούσαν όλο αυτό το διάστημα τη μετακίνηση, διότι ο Ρόναλντ Κούμαν έψαχνε τον αντικαταστάτη του και τον βρήκε στο πρόσωπο του 19χρονου Αντεμόλα Λούκμαν από την Τσάρλτον.

Το κόστος δανεισμού του 22χρονου διεθνή ανέρχεται σε περίπου 800.000 ευρώ. Οι Άγγλοι προτιμούσαν την πώλησή του, αφού δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από τον Ολλανδό προπονητή τους, ωστόσο η Μίλαν δεν μπορεί να προβεί σε μεταγραφές και δαπάνες εκατομμυρίων, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς της από κινεζικό κονσόρτιουμ.

Ο Ντεουλοφέου, μετά από μόλις 568 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, αποχωρεί από το "Γκούντισον Παρκ" όπου αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2015 (κι ενώ είχε παίξει κι ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα το 2013-2014) και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 7 του Λουίζ Αντριάνο στο Σαν Σίρο.

Αν και θα βρίσκεται στην αποστολή του συλλόγου για τον προσεχή προημιτελικό κυπέλλου με τη Γιουβέντους την Τετάρτη, δεν βρίσκεται σε φυσική κατάσταση για να αγωνιστεί σε όλο το 90λεπτο και πιθανόν να μείνει αρκετούς αγώνες εκτός ενδεκάδας.

Η Μίλαν έχει δικαίωμα να τον αγοράσει το καλοκαίρι έναντι 18.000.000 ευρώ εάν μείνει ικανοποιημένη από την απόδοσή του, ωστόσο το ίδιο δικαίωμα διατηρεί και η Μπαρτσελόνα, με τη ρήτρα για εκείνη να ανέρχεται σε 12.000.000 ευρώ.

TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ