ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ζάχαβι και Ραμαντάνι "σπρώχνουν" Ρέμπιτς-Πέρισιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Croatia's Ivan Perisic gestures to teammate Croatia's Ante Rebic during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Πέρισιτς AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει δικούς της τους διεθνείς Κροάτες, Άντε Ρέμπιτς και Ίβαν Πέρισιτς, με τις "ευλογίες" των ατζέντηδων, Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι. Στα 104.000.000 ευρώ το συνολικό κόστος του deal και για τους δύο.

Με τους Άντε Ρέμπιτς και Ίβαν Πέρισιτς στα "φτερά" (δεξί κι αριστερό αντίστοιχα) η εθνική Κροατίας έφθασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, καθώς γνώρισε την ήττα (2-4) από τη Γαλλία.

Οι δυο τους ετοιμάζονται να πάνε "πακέτο" στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ίβαν Πέρισιτς, άλλωστε, είναι εδώ και καιρό στα "ραντάρ" του Ζοζέ Μουρίνιο. Το κόστος της ενδεχόμενης μετακίνησής του από την ομάδα του Μιλάνο (Ίντερ) σε αυτή του Μάντσεστερ υπολογίζεται στα 54.000.000 ευρώ.

Ο Άντε Ρέμπιτς εξέπληξε πολλούς με την απόδοσή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Σύμφωνα με βρετανικά και γερμανικά ΜΜΕ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα δώσει τη συγκατάθεσή της για τη μεταγραφή του 24χρονου με 50.000.000 ευρώ.

Ποιοι, όμως, είναι αυτοί που "τρέχουν" τα δύο deals; Είναι δύο πασίγνωστοι ατζέντηδες, εσχάτως και στο ελληνικό κοινό. Είναι ο Πίνι Ζάχαβι κι ο Φάλι Ραμαντάνι εκείνοι που έχουν επωμιστεί τις διαπραγματεύσεις της αγγλικής ομάδας με τη γερμανική και την ιταλική για τους δύο Κροάτες.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ