ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Υποσχέθηκε τη "Χρυσή Μπάλα" στον Μπέιλ ο Μουρίνιο

Υποσχέθηκε τη "Χρυσή Μπάλα" στον Μπέιλ ο Μουρίνιο

Τις άσχημες σχέσεις ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γκάρεθ Μπέιλ θέλει να εκμεταλλευτεί ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, ώστε να φέρει τον Ουαλό στο Old Trafford. Ποια υπόσχεση του έδωσε.

Οι φήμες για αποχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνονται μέρα με τη μέρα, με τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν να μπαίνουν σιγά σιγά στη ''μάχη''.

Μία από αυτές που αναμένεται να τον διεκδικήσουν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα κάνει χαρούμενους τους φίλους των ''κόκκινων διαβόλων'', μετριάζοντας τη γκρίνια που υπάρχει στις κερκίδες του Old Trafford για την μέτρια πορεία της ομάδας.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το ισπανικό περιοδικό ''Don Balon'', φέρεται να του έχει υποσχεθεί τη "Χρυσή Μπάλα". Ο Special One θεωρεί πως στα χέρια του ο Μπέιλ μπορεί να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Μάντσεστερ.

Ο Μπέιλ δεν διάγει και τις καλύτερες ημέρες του στη Μαδριτή, με τη Ρεάλ να ψάχνεται ήδη για τον διάδοχο του. Με το ανάλογο αντίτιμο δεν θα έλεγε ''όχι'' στην παραχώρηση του.

Μένει να φανεί αν ο Πορτογάλος τεχνικός καταφέρει να πείσει τον Ουαλό να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Photo Credits: AP Photo

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ