ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Υπέγραψε προσύμφωνο ο Μουρίνιο!

Υπέγραψε προσύμφωνο ο Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υπέγραψε προσύμφωνο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά αν δεν επικυρωθεί επίσημα η συμφωνία μέχρι την 1η Ιουνίου θα πάρει 15.000.000 λίρες ως αποζημίωση! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθαν ακόμα πιο κοντά! Όπως αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα "El Pais", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ζοζέ Μουρίνιο για να διαδεχτεί τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο ενόψει της νέας σεζόν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να υπογράφει προσύμφωνο που τον δεσμεύει με τους "κόκκινους διαβόλους".

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα του ισπανικού μέσου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει 5.000.000 λίρες στον "special one" ως αποζημίωση αν δεν του έχει προσφέρει κανονικό συμβόλαιο μέχρι την 1η Μαΐου και άλλες 10.000.000 λίρες αν δεν έχει ολοκληρωθεί το deal μέχρι την 1η Ιουνίου.

Υπέγραψε προσύμφωνο ο Μουρίνιο!
© AFP/GETTY IMAGES

Υπογραμμίζεται επίσης στο σχετικό κείμενο πως η Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισε τον Μουρίνιο για την επιστροφή του στο "Bernabeu" αλλά ενημερώθηκε πως ο Πορτογάλος είχε υπογράψει προσύμφωνο με τον αγγλικό σύλλογο, με τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να μην έχει ακόμα αποφασίσει οριστικά για το αν θα πρέπει να προτιμήσει Μουρίνιο ή Γκιγκς για τη νέα σεζόν.

Υπάρχουν μάλιστα θρυλικές φυσιογνωμίες των "κόκκινων διαβόλων" όπως οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Σερ Μπόμπι Τσάρλτον που δεν έχουν ακόμα πειστεί πλήρως ότι ο 53χρονος είναι ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ