ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Χωρίς Ρούνεϊ η αποστολή της Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι με την Τσέλσι

Χωρίς Ρούνεϊ η αποστολή της Γιουνάιτεντ για το ντέρμπι με την Τσέλσι

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ταξίδεψε στο Λονδίνο ενόψει του ντέρμπι με την Τσέλσι, με συνέπεια η συμμετοχή του να θεωρείται αμφίβολη.

Χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ είναι πιθανό να παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με την Τσέλσι για την 9η αγωνιστική της Premier League. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο αρχηγός των "Κόκκινων Διαβόλων" δεν βρισκόταν μεταξύ των ποδοσφαιριστών που αναχώρησαν απ' τον σιδηροδρομικό σταθμό του Μάντσεστερ με προορισμό το Λονδίνο.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είναι πιθανό ο 30χρονος άσος να μεταβεί οδικώς στην πρωτεύουσα της Αγγλίας. Θυμίζουμε πως ο Ρούνεϊ είχε βρεθεί στον πάγκο στις προηγούμενες αναμετρήσεις της Γιουνάιτεντ και επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε για τους ομίλους του Europa League.

Πέρα απ' τον Ρούνεϊ, οι φωτογράφοι που βρέθηκαν στον σταθμό δεν είδαν ούτε τον Χένρικ Μχιταριάν. Ο Αρμένιος δεν έχει αρχίσει καλά τη σεζόν κι είναι πιθανό ο Ζοζέ Μουρίνιο να θέλει να του στείλει ένα μήνυμα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ