ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Χτυπάει" Βρσάλκο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Atletico's Sime Vrsaljko, leftt, challenges for the ball with Marseille's Jordan Amavi during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018.(AP Photo/Thibault Camus)
Atletico's Sime Vrsaljko, leftt, challenges for the ball with Marseille's Jordan Amavi during the Europa League Final soccer match between Marseille and Atletico Madrid at the Stade de Lyon in Decines, outside Lyon, France, Wednesday, May 16, 2018.(AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Κροάτη δεξιού μπακ, Σίμε Βρσάλκο.

Η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε ιδανικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' την Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει -έστω- έναν τίτλο φέτος. Γενικότερα, η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, παρότι δαπανήθηκαν σημαντικά ποσά το περασμένο καλοκαίρι για μεταγραφές, δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Παρ' όλα αυτά, οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ συνεχίζουν να περικλείουν με εμπιστοσύνη τον Πορτογάλο τεχνικό κι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν τις απαιτήσεις του όσον αφορά στην ενίσχυση της ομάδας κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της " Mirror", πρώτος στόχος του "Special One" είναι ο Σιμόνε Βρσάλκο της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κροάτης μπακ έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος", βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου να κατακτήσουν το Europa League, αλλά και να τερματίσουν στη δεύτερη θέση της La Liga.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αρχίσει, με τους "Κόκκινους Διαβόλους" να είναι πρόθυμοι να προσφέρουν έως και 40.000.000 στους Μαδριλένους για τον 26χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Ματέο Νταρμιάν που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μουρίνιο ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Βρσάλκο μεταπήδησε στην Ατλέτικο το καλοκαίρι του 2016 απ' τη Σασουόλο με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 16.500.000 ευρώ. Συνολικά, με τους "ροχιμπλάνκος" μετράει 54 συμμετοχές με ένα γκολ και εφτά ασίστ, ενώ παράλληλα είναι και 34 φορές διεθνής με την Κροατία.

Photo Credits: AP Photo/Thibault Camus

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ