ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Χτυπάει" Μπέιλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Real Madrid's Toni Kroos, left, is congratulated by Real Madrid's Gareth Bale after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Real Madrid's Toni Kroos, left, is congratulated by Real Madrid's Gareth Bale after scoring a goal during a Spanish La Liga soccer match between Deportivo and Real Madrid at the Riazor stadium in A Coruna, Spain, Sunday, Aug. 20, 2017. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP PHOTO/LALO R. VILLAR

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενη τη... δυσφορία των "μερένγκες" λόγω των τραυματισμών του.

Το μέλλον του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει συχνά προβλήματα τραυματισμών, τα οποία δεν του επιτρέπουν να βοηθήσει τους "μερένγκες" σε πρωτάθλημα και Champions League. Παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022, οι διοικούντες τη Ρεάλ δεν θα έλεγαν "όχι" στην παραχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τη συγκεκριμένη εξέλιξη θέλουν να εκμεταλλευτούν οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να τον φέρουν στο "Ολντ Τράφορντ". Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mirror", οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας θα κάνουν κίνηση για την απόκτηση του 28χρονου, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Ζοζέ Μουρίνιο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι "Κόκκινοι Διάβολοι" ασχολούνται με την περίπτωσή του, αφού κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει ακόμα δύο προσπάθειες για την απόκτησή του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Βέβαια, η Ρεάλ δεν πρόκειται να... χαρίσει τον Ουαλό και σκοπεύει να ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 96.000.000 ευρώ που δαπάνησε το καλοκαίρι του 2013 για χάρη του. Αξίζει να σημειωθεί πως λόγο σε μία πιθανή μετακίνηση του Μπέιλ έχει και η πρώην ομάδα του, Τότεναμ, η οποία διατηρεί οψιόν επαναγοράς του μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ωστόσο, πολύ δύσκολα οι "spurs" θα καταφέρουν να προσφέρουν ένα τόσο μεγάλο ποσό. Επομένως, τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται σε θέση ισχύος.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Mirror:

"Χτυπάει" Μπέιλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Photo Credits: AP Photo/Lalo R. Villar

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ