ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Χτυπάει" Μαγκουάιρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

England's Harry Maguire celebrates after scoring his side opening goal during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
England's Harry Maguire celebrates after scoring his side opening goal during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Σύμφωνα με την "Daily Mail", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ από τη Λέστερ.

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκετια ο Χάρι Μαγκουάιρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Daily Mail". To ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Άγγλος στόπερ αρέσει στον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος είναι έτοιμος να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο 25χρονος αμυντικός, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της Αγγλίας στην πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανήκει στη Λέστερ, η οποία δαπάνησε το καλοκαίρι του 2017 20.000.000 ευρώ για να τον κάνει "δικό" της από τη Χαλ Σίτι.

Την περσινή σεζόν με τις "αλεπούδες", ο Μαγκουάιρ είχε δύο γκολ και τρεις ασίστ σε 44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, ήταν βασικός στέλεχος της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ σε έξι παιχνίδια.

Ωστόσο, για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά κι η Λέστερ, η οποία δεν συζητάει την παραχώρησή του με ένα ποσό χαμηλότερο των 55.000.000 ευρώ. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, ο Μαγκουάιρ προορίζεται για αντικαταστάτης ενός εκ των Κρίς Σμόλινγκ ή Φιλ Τζόουνς.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ