ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τα καλύτερα video του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Τα καλύτερα video του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς

Ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, έχει γενέθλια και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχει γενέθλια και το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα βίντεο από τα οποία μπορείτε να τον γνωρίσετε καλύτερα τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και ως άνθρωπο.

Ο Σουηδός επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γεννήθηκε πριν από 35 χρόνια στο Μάλμε της Σουηδίας, μεγάλωσε σε δύσκολες συνθήκες αλλά κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους σύγχρονους ποδοσφαιριστές και σε έναν ανεπανάληπτο συλλέκτη τίτλων. Τα 398 γκολ σε 688 εμφανίσεις και τα 13 πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, τρία λιγκ καπ, εννέα εγχώρια σούπερ καπ, ένα ευρωπαϊκό σούπερ καπ και ένα Μουντιάλ Συλλόγων που πανηγύρισε με Μάλμε, Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Όπως επίσης και αυτά τα βίντεο, για τα οποία οφείλετε να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να απολαύσετε το μαγικό ποδόσφαιρο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς...

Δέκα από τα καλύτερα γκολ του Ιμπραχίμοβιτς

Τα ακροβατικά γκολ του Ιμπραχίμοβιτς

Οι αστείες στιγμές του Ιμπραχίμοβιτς

Τα κόλπα του Ιμπραχίμοβιτς (ντρίμπλες, ασίστ, ντρίμπλες, τακουνάκια, ντρίμπλες, γκολ)

Όταν Ιμπραχίμοβιτς εξοργίζεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ιμπραχίμοβιτς δεν είναι παίκτης, είναι ιδέα
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ