ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Χοντραίνει η κόντρα Φαν Χάαλ - Ντε Χέα

Χοντραίνει η κόντρα Φαν Χάαλ - Ντε Χέα
Φαν Χάαλ - Ντε Χέα

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αφήνει εκτός του ματς με την Τότεναμ τον Νταβίδ Ντε Χέα και στη θέση του προτιμά τον άπειρο Σαμ Τζόνσον. Πως το δικαιολόγησε ο Ολλανδός.

Μένει μέχρι να φύγει. Αναφερόμαστε στον Νταβίδ Ντε Χέα, το όνομα του οποίου ακούγεται εδώ και μήνες για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 24άχρονος άσος έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο.

Έτσι οι σχέσεις του με τον Λουίς Φαν Χάαλ έχουν περάσει από χίλια κύματα με αποκορύφωμα το... κόψιμο του από το παιχνίδι με την Τότεναμ για την πρεμιέρα της Premier League, με τον Ολλανδό να σκέφτεται ακόμα και τον νεαρό Τζόνσον για τα δοκάρια.

"Τον Παρακολουθώ στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Δεν είναι ο Ντε Χέα της περσινής σεζόν. Δεν λέω προσπαθεί, αλλά είναι δύσκολη κατάσταση και για τον ίδιο", ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και συνέχισε:

"Τώρα δίνουμε το πρώτο μας παιχνίδι και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Δυστυχώς εκείνος δεν είναι. Είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και κανείς προπονητής δεν θα ήθελε να φύγει από τη ομάδα του. Μέχρι και την 1η Σεπτεμβρίου θα περιμένουμε, μετά θα πρέπει να αποφασίσουμε".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ