ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Χιονισμένο το... "Cold Trafford"

Χιονισμένο το... "Cold Trafford"
© ADRIAN MCGARRY

Θύμα της σφοδρής χιονόπτωσης που έπληξε το Μάντσεστερ ήταν το "Old Trafford". Η έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "θάφτηκε" στο χιόνι, θυμίζοντας Χριστουγεννιάτικο τοπίο (PHOTOS).

Στα "λευκά" ντύθηκε το "Old Trafford", ύστερα απ' τη χιονόπτωση που έπληξε το Μάντσεστερ τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας (27/2).

Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες το γήπεδο της Γιουνάιτεντ θύμισε χριστουγεννιάτικο τοπίο, μιας κι ο χιονισμένος αγωνιστικός χώρος, αλλά κι ο φωτισμός του σταδίου θύμισε εορταστική περίοδο.

Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, μιας και το ερχόμενο Σάββατο (4/3) η Γιουνάιτεντ επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Premier League με αντίπαλο την Μπόρνμουθ.

Πάντως, το "Old Trafford" δεν ήταν το μοναδικό στάδιο της περιοχής που καλύφθηκε από χιόνι. Το ίδιο ίσχυσε και στο γήπεδο κρίκετ των εγκαταστάσεων, αλλά και για το γήπεδο της Μάκλσφιλντ. Μάλιστα, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες έφεραν την αναβολή του αγώνα μεταξύ Μάκλσφιλντ και Dulwich Hamlet για το FA Trophy.

Χιονισμένο το... "Cold Trafford"
© INSTAGRAM - @MANCHESTERUNITED
Χιονισμένο το... "Cold Trafford"
© TWITTER - @LANCSCCC
Χιονισμένο το... "Cold Trafford"
© TWITTER - @THESILKMEN
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ