ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Χατ - τρικ μετά από έντεκα χρόνια ο Ρούνεϊ

Χατ - τρικ μετά από έντεκα χρόνια ο Ρούνεϊ
Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πέτυχε τρία γκολ εναντίον της Μπριζ για τα play offs του Champions League κάνοντας έτσι χατ-τρικ στην Ευρώπη μετά από 11 χρόνια! Έσπασε η κατάρα των δέκα αγώνων για τον έμπειρο επιθετικό (VIDEOS).

Περίπατο έκανε η Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης στο Βέλγιο με αντίπαλο την Μπριζ, την οποία και κέρδισε με 4-0, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα τρία από τα τέσσερα γκολ των Άγγλων πέτυχε ο Γουέιν Ρούνεϊ και η αλήθεια είναι πως το... είχε ανάγκη. Γιατί αυτό;

Ο 30άχρονος επιθετικός (θα τα κλείσει τον Οκτώβριο) είχε να σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις εδώ και δέκα σερί παιχνίδια ή αλλιώς 878 λεπτά! Αυτός είναι και ο λόγος που στην Αγγλία γράφεται συνεχώς πως ο Λουίς Φαν Χάαλ θέλει έναν ακόμα επιθετικό.

Τελευταίο γκολ του Ρούνεϊ πριν το ματς της Τετάρτης (26/7) ήταν απέναντι στην Άστον Βίλα για την Πρέμιερ Λιγκ στις 4/4/2015 στη νίκη με 3-1 στο "Ολντ Τράφορντ".

Έντεκα χρόνια πριν

Τόσο διάστημα πέρασε από το προηγούμενο χατ-τρικ του Ρούνεϊ στην Ευρώπη. Ήταν το ματς απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στις 28/9/2004 όταν ο επιθετικός των "κόκκινων διαβόλων" έκανε ντεμπούτο στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ από τα συνολικά έξι της Γιουνάιτεντ.

Άλλο ένα στοιχείο που αξίζει να σημειώσουμε, είναι πως ο Ρούνεϊ μαζί με τους Κόουλ και Λο μετρούν πλέον από δυο χατ-τρικ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών / Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως καταλαβαίνουμε, ο 30άχρονος άσος μπορεί να γίνει ο πρώτος με 3+ γκολ σε ένα ματς στην Ευρώπη.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ