ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Χαμός" με Μόγιες στα social media!

"Χαμός" με Μόγιες στα social media!

Πώς υποδέχτηκε ο κόσμος στα social media την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αντιδράσεις με το χιούμορ να ξεχειλίζει μέσα από photos και videos!

Λίγη ώρα αφότου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Μόγιες , πριν καν ο Σκωτσέζος ολοκληρώσει την πρώτη από τις έξι σεζόν που προέβλεπε το συμβόλαιό του, τα πληκτρολόγια σε όλο τον πλανήτη πήραν... φωτιά.

Ο κόσμος στα social media δεν έμεινε αδιάφορος στις ραγδαίες αυτές εξελίξεις στην οικογένεια της Γιουνάιτεντ και βρήκε την ευκαιρία να καταθέσει την αποψή του για τον "chosen one" o οποίος δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να μπει... στα παπούτσια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πλειονότητα των σχολίων στο Twitter ήταν άκρως επικριτικά και ειρωνικά προς τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , με ελάχιστους μόνο να επισημαίνουν πως σημαντικό μερίδιο ευθύνης βαραίνει και τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε μέσα από tweets πως οι φίλαθλοι έστησαν "πάρτι" με το bye-bye της Γιουνάιτεντ στον Ντέιβιντ Μόγιες :

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ