ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Βρήκε το διάδοχο του Ντε Χέα ο Φαν Χάαλ

MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 14:  David De Gea of Manchester United celebrates the first goal during the Barclays Premier League match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on December 14, 2014 in Manchester, England.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
MANCHESTER, ENGLAND - DECEMBER 14: David De Gea of Manchester United celebrates the first goal during the Barclays Premier League match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford on December 14, 2014 in Manchester, England. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κρατήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα όμως σε περίπτωση φυγής του έχει βρει ήδη τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του κάτω από τα γκολπόστ. Διαβάστε για την επιλογή του Φαν Χάαλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απόλυτα ικανοποιημένη από την τετραετή παρουσία του Νταβίντ Ντε Χεά στο τιμόνι της και θέλει να τον έχει και τη νέα σεζόν στο "Old Trafford" όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει "Plan B" σε περίπτωση που ο Ισπανός προτιμήσει να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ρεάλ .

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Mirror", ο Λουίς Φαν Χάαλ έχει προκρίνει τη λύση του Γιάσπερ Σίλεσεν για αντικαταστάτη του Ντε Χέα και είναι μάλιστα διατεθειμένος να προσφέρει μέχρι και 25.000.000 λίρες για να τον πάρει από τον Άγιαξ.

Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη στον οποίο ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι αυτός ξεκίνησε βασικός σε όλα τα ματς της εθνικής Ολλανδίας στο περασμένο Μουντιάλ, όπου ο Φαν Χάαλ βρισκόταν στον πάγκο των "οράνιε".

Βρήκε το διάδοχο του Ντε Χέα ο Φαν Χάαλ

Ο Σίλεσεν ψηφίστηκε φέτος ως ο κορυφαίος γκολκίπερ στην Eredivisie και καλύτερος παίκτης του Άγιαξ και μόνο πρόθυμος δεν θα είναι ο Φρανκ Ντε Μπουρ να τον παραχωρήσει, ωστόσο με δεδομένο πως ο Άγιαξ είναι ένας σύλλογος που παραδοσιακά πουλάει (σε υψηλές τιμές) τους καλούς παίκτες του υπάρχει λόγος για αισιοδοξία στους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει στο σχετικό κείμενο πως εκτός του Σίλεσεν που φιγουράρει στην κορυφή της λίστας, δύο ακόμα γκολκίπερ που εξετάζει η ομάδα του Μάντσεστερ είναι ο Ούγκο Λορίς της Τότεναμ και Ασμίρ Μπέγκοβιτς της Στόουκ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ