ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Βόμβα" με Ιμπραχίμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

"Βόμβα" με Ιμπραχίμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στην αποκάλυψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πριν από την έναρξη του Euro 2016 προχώρησε το Sky Sports. Διαβάστε λεπτομέρειες.

"Βόμβα" μεγατόνων ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sky Sports να αποκαλύπτει πως η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο όχι μόνο θα αποκτήσει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αλλά θα ολοκληρώσει το deal με τον Σουηδό σούπερ σταρ πριν την έναρξη της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στις 10 Ιουνίου.

"Ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουουρντ, και οι εκπρόσωποι του Ιμπραχίμοβιτς κανονίζουν τις λεπτομέρειες για την υπογραφή του συμβολαίου που θα είναι διάρκειας ενός έτους, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι αποφασισμένο να κάνει τον Σουηδό διεθνή φορ το πρώτο του μεγάλο απόκτημα επί της εποχής του στο Old Trafford", αναφέρει χαρακτηριστικα το εν λόγω μέσο, το οποίο σημειώνει πως ο "Ίμπρακαταμπρα" είναι ο μοναδικός στράικερ που θέλει να φέρει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο ο Μουρίνιο.

"Βόμβα" με Ιμπραχίμοβιτς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος στράικερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, προέρχεται από την πιο παραγωγικη σεζόν στην καριέρα του πετυχαίνοντας 38 γκολ σε 31 ματς της Ligue 1 με τους Παριζιάνους (50 σε όλες τις διοργανώσεις σε 51 παιχνίδια) ενώ στη Γιουνάιτεντ θα ξανασμίξει με τον "special one" μετά τη συνεργασία που είχαν για μία σεζόν στην Ιταλία, στην πρώτη σεζόν του Πορτογάλου στην Ίντερ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ