ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Βέλη" κατά Φαν Χάαλ από Σκόουλς

"Βέλη" κατά Φαν Χάαλ από Σκόουλς
© GETTY IMAGES

Η δήλωση του Λουίς Φαν Χάαλ περί φανταστικής εμφάνισης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιούκαστλ εξόργισε τον Πολ Σκόουλς. Δείτε τι καταμαρτυρά και τι απαιτεί από τον Ολλανδό τεχνικό.

"Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση αλλά όχι με το αποτέλεσμα επειδή δεν επιβραβεύσαμε τους εαυτούς μας. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν άτυχοι.

Παίξαμε φανταστικά ως ομάδα και παλέψαμε μέχρι τέλους", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λουίς Φαν μετά τη "λευκή" ισοπαλία κόντρα στη Νιούκαστλ και την πρώτη απώλεια βαθμών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή Premier League, με τον Πολ Σκόουλς να εκφράζει πάντως ανοιχτά την αντίθεσή του με τον Ολλανδό.

"Είπα τη λέξη φανταστικά αρκετές φορές. Δεν νομίζω ότι στην εμφάνιση της Γιουνάιτεντ υπήρχε κάτι το φανταστικό. Παίζεις εντός έδρας από τη Νιούκαστλ και περιμένεις να κερδίσεις το παιχνίδι.

Ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων είχε μόνο μία απόκρουση να κάνει. Φανταστική εμφάνιση; Όχι για μένα", τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση μιλώντας στο "BBC" ο παλαίμαχος άσος των "κοκκινων διαβόλων" και συμπλήρωσε:

"Βέλη" κατά Φαν Χάαλ από Σκόουλς
© BT SPORT 1

"Ο Φαν Χάαλ έχει αρετές, έχει κοουτσάρει μερικούς από τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Νομίζω πως τώρα, με τα χρήματα που έχει ξοδέψει, πρέπει να παράγει έργο. Χρειάζεται να το κάνει φέτος.

Πιστεύω ότι θα τερματίσουν σίγουρα μέσα στην πρώτη τετράδα. Πέρυσι έπαιξαν καλά κόντρα στις κορυφαίες ομάδες αλλά θα πρέπει να αποκτήσουν σταθερότητα. Δεν βλέπω να έρχονται γκολ από πουθενά.

Η Σίτι με φοβίζει, είναι εκπληκτικά τα γκολ που βάζει αυτή η ομάδα. Κοιτάζω την ομάδα μας και δεν βλέπω την ίδια επιθετική απειλή. Δεν βλέπω να έρχονται γκολ από κάπου.

"Βέλη" κατά Φαν Χάαλ από Σκόουλς
© IAN HODGSON

Εάν δεν σκοράρει ο Ρούνεϊ, ποιός θα σκοράρει; Ίσως ο Τσιτσαρίτο, ξέρουμε πως ο Μέμφις είναι ικανός να το κάνει, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί που είναι σε θέση να σκοράρουν".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ