ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Βαριά "καμπάνα" σε Φέργκιουσον!

Βαριά "καμπάνα" σε Φέργκιουσον!
© EMPICS

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τιμωρήθηκε με πέντε αγώνες αποκλεισμό από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που σημαίνει ότι θα δει τον ημιτελικό του FA Cup κόντρα στη Σίτι από τις εξέδρες του "Γουέμπλεϊ".

Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέβαλε στον τεχνικό των "κόκκινων διαβόλων" ποινή τριών αγωνιστικών για την αυστηρή κριτική που είχε κάνει στον διαιτητή Μάρτιν Άτκινσον μετά την ήττα από την Τσέλσι στο Λονδίνο, ενώ οι έξτρα δύο αγωνιστικές τιμωρίας είναι για παλαιότερα αρνητικά σχόλιά του για τον ρέφερι Άλαν Γουίλι.

Βάσει της συγκεκριμένης τιμωρίας, ο Φέργκιουσον δεν θα έχει το δικαίωμα να καθήσει στον πάγκο της ομάδας του στα ματς πρωταθλήματος με Μπόλτον (εντός), Γουέστ Χαμ (εκτός) και Φούλαμ (εντός), καθώς επίσης στον ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τον αγώνα πρωταθλήματος στο "Ολντ Τράφορντ" απέναντι στην Έβερτον.

Πέρα από την τιμωρία που του επιβλήθηκε με το αιτιολογικό της "ανάρμοστης συμπεριφοράς", ο πολυνίκης τεχνικός είναι υποχρωμένος να πληρώσει πρόστιμο ύψους 30.000 λιρών, εξαιτίας της επιλογής του να μην δεχτεί την αρχική κατηγορία που του αποδόθηκε.

Υπενθυμίζεται πως ο Άλεξ Φέργκιουσον έχει 48 ώρες στη διάθεσή του να υποβάλλει έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ