ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ύστατη προσπάθεια για μεταγραφές από Γιουνάιτεντ

Ύστατη προσπάθεια για μεταγραφές από Γιουνάιτεντ

Ό,τι μπορεί για να αποκτήσει μέσο κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αναμένεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Άντερ Ερέρα. Παράλληλα, ετοιμάζεται να χτυπήσει εκ νέου την πόρτα της Έβερτον για Μαρουάν Φελαϊνί και Λέιτον Μπέινς.

Σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με διάφορους συλλόγους βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο Σκωτσέζος έχει ζητήσει εδώ και πολύ καιρό την απόκτηση ενός μέσου με αρκετούς στόχους να έχουν χαθεί όπως οι Σεσκ Φάμπρεγκας, Τιάγκο Αλκάνταρα και Λούκα Μόντριτς.

Από την Παρασκευή στο προσκήνιο βρίσκονται οι περιπτώσεις των Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Άντερ Ερέρα. Ο πρώτος δε είναι διατεθειμένος να φύγει από τη Ρώμη και γι' αυτό απέρριψε από κοινού με τη Ρόμα την πρόταση της Γιουνάιτεντ, όμως, η υπόθεση του Ισπανού είναι διαφορετική.

"Ο στόχος μας είναι διαφορετικός, έχει να κάνει με το συναίσθημα. Δεν είναι στόχος μας να βγάλουμε χρήματα. Δεχτήκαμε μία πρόταση και ξεκαθαρίσαμε πως δεν πρόκειται να μπούμε σε διαπραγματεύσεις. Αν ένας παίκτης θέλει να φύγει, πρώτα ενημερώνει εμάς και μετά θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση ισόποση με τη ρήτρα αποδέσμευσής του" δήλωσε ο Χοσού Ουρούτια, πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τον δρόμο στη Γιουνάιτεντ.

Η τελευταία σύμφωνα με την "Telegraph" ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα του παίκτη, ήτοι ύψους 30 εκ. λιρών. Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν εξαιρετική άποψη για τον 24χρονο, τον οποίο παρακολουθούν στενά από τους μεταξύ τους αγώνες με την Μπιλμπάο για το Europa League.

Τέλος, όλα δείχνουν πως θα υπάρξει μία ακόμη πρόταση για τους Λέιτον Μπέινς και Μαρουάν Φελαϊνί. Σύμφωνα με τη "Manchester Evening News" αυτή θα είναι ύψους 40 εκ. λιρών. Ωστόσο, η Έβερτον θα προτιμούσε να διαπραγματευτεί ξεχωριστά για τον κάθε παίκτη. Τα "ζαχαρωτά" φαίνεται να έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι δύσκολο να κρατήσουν τον Βέλγο, αλλά πιστεύουν πως μπορούν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Μπέινς.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ