ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Τρομερή επίθεση Κιν σε Μουρίνιο: "Λέει σκουπίδια, ίσως η Γιουνάιτεντ είναι μεγάλη γι' αυτόν"

Roy Keane, assistant manager of the Republic of Ireland national football team, takes his seat before the English Premier League soccer match between Everton and Queens Park Rangers at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Monday Dec. 15, 2014. (AP Photo/Jon Super)
Roy Keane, assistant manager of the Republic of Ireland national football team, takes his seat before the English Premier League soccer match between Everton and Queens Park Rangers at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Monday Dec. 15, 2014. (AP Photo/Jon Super) AP

Σφοδρή επίθεση προς τον Ζοζέ Μουρίνιο εξαπέλυσε ο Ρόι Κιν, με αφορμή τις δηλώσεις του Πορτογάλου για το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις απόπειρες του Ζοζέ Μουρίνιο να δικαιολογήσει τη μέτρια εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο άλλοτε αρχηγός των "κόκκινων διαβόλων", Ρόι Κιν, που αναφέρθηκε στις συνεχείς δηλώσεις του Πορτογάλου προπονητή αναφορικά με το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας του.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο ανέφερε ότι “παίξαμε 11 ματς τις τελευταίες έξι εβδομάδες και πρόκειται να γίνει χειρότερο, και ευκολότερο για τις υπόλοιπες ομάδες. Νομίζω πως οι αρμόδιοι δεν δίνουν μία για τις αγγλικές ομάδες στο Europa League”.

Επί αυτού, λοιπόν, ο Κιν σχολίασε στο "ITV" σε πολύ έντονο: “Δεν έχω ακούσει ποτέ ξανά τόσα σκουπίδια στη ζωή μου, γιατί πρέπει να τα ακούμε αυτά; Αυτό για το οποίο μιλάει είναι απλά μια απόλυτη ανοησία. Είναι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον πλανήτη. Για το ρόστερ που έχει, για τους παίκτες που έχει. Και συνεχίσει να γκρινιάζει για το πρόγραμμα και την κούραση”.

"Κοιτούσαμε επίσης μερικές από τις κληρώσεις που είχαν στα κύπελλα. Είχαν μια εύκολη κούρσα στα κύπελλα, με πολλές καλές κληρώσεις, με πολλά εντός έδρας ματς. Ο άνθρωπος μιλά για μια απόλυτη ανοησία. Ποτέ δεν έχω ακούσει τόσα σκουπίδια μαζεμένα σε όλη μου τη ζωή. Ίσως ο σύλλογος είναι πολύ μεγάλος για εκείνον. Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με όλες αυτές τις απαιτήσεις του ματς. Αλλά ποια ματς; Τα κύπελλα; Μέχρι και οι αλλαγές της Γιουνάιτεντ θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει αυτό το παιχνίδι απόψε (σ.σ. με τη Ροστόβ το βράδυ της Πέμπτης) .

AP Photo/Jon Super

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ