ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Τρέλα" της Γιουνάιτεντ: 240 εκ.λίρες για Νεϊμάρ!

"Τρέλα" της Γιουνάιτεντ: 240 εκ.λίρες για Νεϊμάρ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να ξοδέψει μέχρι και 240.000.000 λίρες για να πάρει τον Νεϊμάρ σύμφωνα με την "Sun", με τον πρόεδρο των "μπλαουγκράνα" να τονίζει ωστόσο πως τον θέλει άλλα 10 χρόνια στο "Camp Nou".

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει γνωρίσει αρκετές οδυνηρές ήττες στο μεταγραφικό πεδίο τα τελευταία χρόνια και επιθυμεί όσο τίποτα άλλο να κάνει τη ρελάνς, με την "Sun" να υποστηρίζει πως οι "κόκκινοι διάβολοι" θα το επιχειρήσουν αυτό μέσω του Νεϊμάρ ακόμα και αν η μεταγραφή φτάσει στις 240.000.000 λίρες!

Το ρεπορτάζ του αγγλικού μέσου αναφερει πως η Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να δώσει 130.000.000 λίρες για να καλύψει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Μπαρτσελόνα (το ποσό αυτο θα φτάσει στα 165.000.000 ευρώ αν συνυπολογιστεί η εφορία) ενώ σχεδιάζει να προσφέρει στον παίκτη πενταετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 75.000.000 λιρών!

Το κατά πόσο ευσταθεί η συγκεκριμένη είδηση δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κανείς στην παρούσα φάση, το σίγουρο είναι πως η Μπαρτελόνα δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί τον Βραζιλιάνο άσο (39 γκολ σε 51 συμμετοχές πέρυσι), με τον πρόεδρο του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, να ξεκαθαρίζει στο "Radio Catalunya":

"Τρέλα" της Γιουνάιτεντ: 240 εκ.λίρες για Νεϊμάρ!

"Δεν θέλουμε να φύγει ο Νεϊμάρ. Είναι νέος και θέλουμε να τελειώσει την καριέρα του στο σύλλογό μας. Θα συζητήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου του Νεϊμάρ σε μερικούς μήνες από τώρα καθώς πρέπει να μείνει εδώ.

Όχι μόνο για τις τρεις επόμενες σεζόν αλλά για τις επόμενες πέντε ή δέκα..."

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ