ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

"Τρέλα" για Πογκμπά: δίνει 185.000.000 ευρώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

"Τρέλα" για Πογκμπά: δίνει 185.000.000 ευρώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να παίξει τα... ρέστα της για τον Πολ Πογκμπά, προσφέροντας σε Γιουβέντους και παίκτη το συνολικό ποσό των 185.000.000 ευρώ. Διαβάστε λεπτομέρειες για αυτή την αστρονομική πρόταση.

Αυτό θα πει επιμονή για έναν ποδοσφαιριστή. Την ώρα που η Γιουβέντους δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Πολ Πογκμπά και πως τον θέλει μαζί της και τη νέα σεζόν (οι μεταγραφές που έχει κάνει άλλωστε φανερώνουν τη διάθεσή της να κατακτήσει όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα πάρει μέρος), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όχι μόνο δεν καταθέτει τα όπλα αλλά ετοιμάζεται για μία πρόταση-μαμούθ.

Δείτε αναλυτικά όλες τις μέχρι τώρα μεταγραφές στην Premier League.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport", οι Κυπελλούχοι Αγγλίας ετοιμάζονται να καταθέσουν μία ασύλληπτη οικονομικά πρόταση για τον Γάλλο διεθνή μέσο: πρόταση που αν αποδεχτεί η "βέκια σινιόρα" αυτό θα σημαίνει πως θα φύγει από τα ταμείο των "κόκκινων διαβόλων" ένα ποσό της τάξης των 185.000.000 ευρώ!

"Τρέλα" για Πογκμπά: δίνει 185.000.000 ευρώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Στον παίκτη είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα ανέρχονται σε 12.000.000 ευρώ (άρα σε 5 χρόνια θα εισπράξει 60 εκ.ευρώ) ενώ στην πεντάκις πρωταθλήτρια Ιταλίας θα προσφέρει 125.000.000 ευρώ.

Υπάρχει όμως και μία μικρή λεπτομέρεια την οποία βγάζει στο φως της δημοσιότητας το συγκεκριμένο ιταλικό μέσο, βάσει της οποίας από αυτό το ποσό το 20% θα καταλήξει στην τσέπη του ποδοσφαιριστή, ήτοι 25.000.000 ευρώ!

"Τρέλα" για Πογκμπά: δίνει 185.000.000 ευρώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Άλλες ιταλικές πηγές αναφέρουν μάλιστα πως ο Μίνο Ραϊόλα έχει ήδη ενημερωθεί από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επικείμενη πρόταση και έχει ζητήσει ραντεβού με διοικούντες την Γιουβέντους για να τους ενημερώσει για την πρόταση και να μάθει τις προθέσεις τους.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ