ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το "ευχαριστώ" του Ρομέρο στον Φαν Χάαλ

Το "ευχαριστώ" του Ρομέρο στον Φαν Χάαλ

Ο Σέρχιο Ρομέρο ευχαρίστησε δημόσια τον Λουίς Φαν Χάαλ για την εμπιστοσύνη που του έδειξε χρίζοντάς τον βασικό και τόνισε πως θα παλέψει για να κρατήσει τη θέση του απέναντι στον Νταβίντ Ντε Χέα.

Το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρεάλ κράτησε τον Νταβίντ Ντε Χέα στο "Old Trafford" και πλέον ο συναγωνισμός θα είναι τεράστιος στους "κόκκινους διαβόλους" καθώς ο Ισπανός κίπερ θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα που θα κρατήσει μάλιστα "ζεστο" ενόψει Euro 2016.

Το γεγονός αυτό δεν φαίνεται να... τρομάζει τον Σέρχιο Ρομέρο ο οποίος έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού από το ξεκίνημα της σεζον παρότι ήρθε τελευταία στιγμή στην ομάδα, με τον διεθνή Αργεντινό γκολκίπερ να ευχαριστεί δημόσια τον Φάν Χάαλ για τη στήριξη προς το πρόσωπό του.

"Είναι όνειρο να παίζεις για τη Γιουνάιτεντ και αν με βοηθήσει ο Θεός αυτό το όνειρο δεν θα τελειώσει ποτέ", σχολίασε με νόημα στην εφημερίδα της πατρίδας του "La Nacion" και συμπλήρωσε:

"Θα πρέπει να ευχαριστήσω τον Φαν Χάαλ που με εμπιστεύτηκε. Παρά το γεγονός ότι δεν πήρα μέρος στην προετοιμασια, ξεκίνησα να παίζω για τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο.

Το "ευχαριστώ" του Ρομέρο στον Φαν Χάαλ

Ο Ρομέρο έχει παίξει και στα έξι φετινά ματς της Γιουνάιτεντ μέχρι στιγμής, με τη Γιουνάιτεντ να γνωριζει την περασμένη Κυριακή την πρώτη της ήττα, 2-1 από τη Σουόνσι στην Ουαλία

Είναι σημαντικό για έναν τερματοφύλακα να έχει αυτή την υποστήριξη επειδη δεν γίνεται rotation μεταξύ των τερματοφυλάκων. Ένας γκολκίπερ είτε ξεκινάει είτε μένει στον πάγκο. Υπάρχουν μόνο δύο επιλογές, τρίτη δεν υπάρχει.

Δεν νομίζω ότι έχω καπαρώσει τη θέση του βασικού στη Γιουνάιτεντ. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω τεράστια υποστήριξη από τον Φαν Χάαλ και το επιτελείο του".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ