ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το απωθημένο του Φέργκιουσον και η "γρουσουζιά"

Το απωθημένο του Φέργκιουσον και η "γρουσουζιά"

Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποκάλυψε το μεγάλο απωθημένο της καριέρας του, αλλά και μια κίνηση που θεωρεί ότι του έφερε... γρουσουζιά. (video)

Ποιο ήταν το μεγαλύτερο απωθημένο της καριέρας του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον; Ο 74χρονος πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι ήθελε όσο τίποτε άλλο τον τελικό του Champions League του 2002 επειδή διεξήχθη στη γενέτειρα πόλη του, Γλασκώβη, αλλά η Λεβερκούζεν του έφραξε το δρόμο στα ημιτελικά.

"Όλο το οικοδόμημα χτίστηκε για να φθάσουμε στη Γλασκώβη, αλλά χάσαμε στον ημιτελικό από τη Λεβερκούζεν. Ήμασταν λίγο άτυχοι, σπαταλήσαμε το χρόνο", υποστήριξε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραδεχόμενος ότι πήγε πριν τους ημιτελικούς στη σκωτσέζικη πόλη για να τσεκάρει ξενοδοχεία ενόψει του τελικού, αποδίδοντας σε αυτή την κίνησή του ένα χαρακτήρα κακοτυχίας:

"Είχα πάει νωρίτερα να τσεκάρω τα ξενοδοχεία μας στη Γλασκώβη, όπου επρόκειτο να διεξαχθεί το τελικός. Πήγα, λοιπόν, και τσέκαρα να ξενοδοχεία, τα οποία θα ήταν ιδανικά για εμάς. Όταν επέστρεφα οδηγώντας από τη Γλασκώβη είπα: Δεν μου αρέσει, γιατί το έκανα; Και μετά χάσαμε στον ημιτελικό, αλλά έτσι είναι η ζωή".

Το απωθημένο του Φέργκιουσον και η "γρουσουζιά"

Στις 24 Απρίλη του 2002, η Γιουνάιτεντ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Λεβερκούζεν στο "Old Trafford" με Μπάλακ και Νόιβιλ να πετυχαίνουν τα γκολ των "ασπιρίνων" και το αυτογκόλ του Ζίβκοβιτς μαζί με αυτό του Φαν Νιστελρόοι αυτά της αγγλικής ομάδας.

Στο Λεβερκούζεν, η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με γκολ του Κιν, αλλά η γερμανική ομάδα ισοφάρισε με το γκολ του Νόιβιλ και το τελικό 1-1 έδωσε την πρόκριση για τον τελικό του "Hampden Park" στις "ασπιρίνες". Εκεί η Ρεάλ χάρη στο γκολ του Ραούλ και το πανέμορφο τέρμα του Ζιντάν κατέκτησε το τρόπαιο (νίκη με 2-1, για τη γερμανική ομάδα είχε σκοράρει ο Λούσιο). Μέλος εκείνης της ομάδας της Γιουνάιτεντ ήταν ο πρώην γκολκίπερ των Ολυμπιακού κι ΟΦΗ, Ρόι Κάρολ, μέλος της Λεβερκούζεν ήταν ο Βούλγαρος πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, και ο Κροάτης πρώην μέσος του Άρη, Γιούριτσα Βράνιες.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ