ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Το αμφιλεγόμενο tweet του Ντε Χέα για το μέλλον του

Manchester United's goalkeeper David de Gea reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England,Thursday, April 27, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's goalkeeper David de Gea reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England,Thursday, April 27, 2017.(AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Νταβίντ ντε Χέα ευχαρίστησε, μέσω twitter, τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, με αποτέλεσμα τα σενάρια αποχώρησής του να φουντώσουν ξανά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Premier League, τερματίζοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα η κατάκτηση του Europa League κόντρα στον Άγιαξ να θεωρείται επιτακτική ανάγκη προκειμένου οι "Κόκκινοι Διάβολοι" να πάρουν το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης περιόδου.

Μετά τη λήξη του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, ο Νταβίντ ντε Χέα ευχαρίστησε, μέσω twitter, τους φίλους της Γιουνάιτεντ για την στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, κάτι που είχε ως συνέπεια να φουντώσουν τα σενάρια αποχώρησής του.

"Σας ευχαριστώ για την άνευ όρων υποστήριξή σας", ήταν το μήνυμα το Ντε Χέα.

Θυμίζουμε πως ο γκολκίπερ της αγγλικής ομάδας βρέθηκε μία "ανάσα" απ' την μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2015, αλλά τελικά λόγω μίας... κωλυσιεργίας στην ανταλλαγή εγγράφων το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ! Παρ' όλα αυτά, ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Δείτε το tweet:

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ